foto

Leonard R. Garner Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Laurel Avenue (TV film)
1989 Růžový Cadillac
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
1980 Bratři Bluesovi

TV seriály

2018 Hráči (TV seriál)
Doink (S04E05)
2014 Mixels (TV seriál)
1990 The Bradys (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Liv a Maddie (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
Downshift (S02E04)
The New Boss (S02E03)
2012 Guys with Kids (TV seriál)
The Soul Man (TV seriál)
2011 Farma Rak (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Let's Stay Together (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
Psychologie mezi řádky (TV seriál)
State of Georgia (TV seriál)
Working Class (TV seriál)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
Ruby & the Rockits (TV seriál)
Sherri (TV seriál)
Surviving Suburbia (TV seriál)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
2007 Just Jordan (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Courting Alex (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Cuts (TV seriál)
2004 Listen Up (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Abby (TV seriál)
Eve (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
The Tracy Morgan Show (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Rodinný odkaz (S02E11)
2002 Still Standing (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Cukroví pro Santu (S02E10)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Něco za něco (S01E07)
Je mi z tebe zle (S01E04)
My Wife and Kids (TV seriál)
One on One (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Then Came You (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Strike Out (S03E07)
Strike Too (S03E06)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The End of an Era (S04E22)
She's Baaaack! (S04E20)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
For Your Love (TV seriál)
LateLine (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Limo (S02E11)
1997 Alright Already (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1982 Jenny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace