foto

Jerry O'Donnell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Hideous!
1996 Love Always
1991 Babe Ruth (TV film)

TV seriály

2019 Máma (TV seriál)
A Whistling Nostril and a Ball of Fire (S06E13)
2018 American Crime Story (TV seriál)
Muž, který žil módou (S02E01)
2017 The Orville (TV seriál)
Command Performance (S01E02)
Tým SEAL (TV seriál)
Collapse (S01E05)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Harmful One (S01E01)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Úzkost (S03E09)
Castle na zabití (TV seriál)
Pod povrchem (S08E04)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Časová pásma (S07E01)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kufr (S04E07)
2009 Dexter (TV seriál)
Život jako ve snu (S04E01)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tři neděle (S02E04)
Let č. 1 (S02E02)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedná série (S03E01)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Prášek (S01E02)
The Lyon's Den (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Střípky paměti (S03E10)
Při smyslech (S03E09)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
A Late Delivery from Avalon (S03E13)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace