foto

Jerry O'Donnell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Hideous!
1996 Love Always
1991 Babe Ruth (TV film)

TV seriály

2020 Bosch (TV seriál)
Money, Honey (S06E05)
2019 Bosch (TV seriál)
Probuďte mrtvou (S05E04)
Máma (TV seriál)
A Whistling Nostril and a Ball of Fire (S06E13)
2018 American Crime Story (TV seriál)
Muž, který žil módou (S02E01)
2017 The Orville (TV seriál)
Command Performance (S01E02)
Tým SEAL (TV seriál)
Collapse (S01E05)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Harmful One (S01E01)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Úzkost (S03E09)
Profesionální lháři (TV seriál)
Věř mi, stojí mi v jednom kuse (S04E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Pod povrchem (S08E04)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Časová pásma (S07E01)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kufr (S04E07)
2009 Dexter (TV seriál)
Život jako ve snu (S04E01)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tři neděle (S02E04)
Let č. 1 (S02E02)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Pieces of You (S04E09)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedná série (S03E01)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Prášek (S01E02)
The Lyon's Den (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Střípky paměti (S03E10)
Při smyslech (S03E09)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Six (S02E13)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
A Late Delivery from Avalon (S03E13)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky