foto

Darryl Cox

  • nar. 8.4.1955 (64 let)
    Wiesbaden, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Pale Door
2018 Gosnell: The Trial of America's Biggest Serial Killer
Wildlife
2017 Bomb City
Mark Felt: Muž, který zradil
2015 Distant Vision
Ratpocalypse
2013 Chasing Shakespeare
Jogger, The
Nemocnice Parkland
2012 K zázraku
2010 1 in 3
2007 Four Sheets to the Wind
2006 Fingerprints
Surveillance
2005 Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
Wit's End
2004 Metro Chase, The (TV film)
Return to Sender
2002 Anarchist Cookbook, The
2001 Psanci Ameriky
2000 Muhammad Ali: Král světa (TV film)
1999 Miluj bližního svého
1998 Possums
1997 Stíhání
1996 Frequent Flyer (TV film)
Grázlové
Twister
1995 Texas (TV film)
1994 Witness to the Execution (TV film)
1993 Dokonalý svět
Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (TV film)
In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Vrah z Heartlandu (TV film)
1991 JFK
Nezbytná tvrdost
Špatný odhad
1987 RoboCop
1986 Adam: His Song Continues (TV film)

TV seriály

2015 American Crime (TV seriál)
2012 Dallas (TV seriál)
Hedging Your Bets (S01E02)
Changing of the Guard (S01E01)
2010 The Deep End (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Vzkaz (S02E15)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1995 Wishbone (TV seriál)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Stíny noci (S01E03)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1989 Knight & Daye (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace