foto

Yolonda Ross

  • nar. Omaha, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Out of Blue
The Secret Life of Me
2016 Malí muži
Split
The Bad Batch
Walk for Me
2015 Kiss Me, Kill Me
Lila & Eve
Meadowland
Whitney (TV film)
2013 Afronauts
All Roads Lead
Go for Sisters
Phil Spector (TV film)
2012 Four
2011 Yelling to the Sky
2009 The Farm (TV film)
The Greims
Užívej si, co to jde
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Gardener of Eden
2006 Shortbus
Šikmá plocha
2005 Hung
2004 Dense (TV film)
Mind the Gap
Thanksgiving
2003 Svět podle Lelanda
2002 Příběh Antwona Fishera
2001 Neznámá za mřížemi (TV film)
1998 Celebrity

TV seriály

2018 The Chi (TV seriál)
Penetrate a Fraud (S01E06)
Quaking Grass (S01E04)
Ghosts (S01E03)
další epizody (5)
Bull (TV seriál)
Absolution (S02E16)
Chicago P.D. (TV seriál)
Black and Blue (S06E08)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
Stay Strong, Mama (S04E06)
I Love Her (S04E05)
Go Cry Somewhere Else (S03E12)
další epizody (5)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
You Have Wings, Learn To Fly (E05)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
další epizody (5)
2015 Happyish (TV seriál)
2010 Treme (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Ilegální zápas (S02E18)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vztek (S06E14)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Znamení (S04E17)
Třetí hlídka (TV seriál)
Too Little, Too Late (S06E18)
2001 24 hodin (TV seriál)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Nature or Nurture? (S01E16)
1994 New York Undercover (TV seriál)

Dokumentární

2017 Mansfield 66/67

Producentská filmografie

Filmy

2016 Walk for Me

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace