foto

Pamela Gray

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Carbon Canyon
2009 Safe Harbor (TV film)
2007 Michael Clayton
2004 Corn
1999 Ryba ve vaně
The Stranger
Vezmu tě tam
1998 Saint Maybe (TV film)
1997 Proč právě já?
Ďáblův advokát
1996 'M' Word
Dogs: The Rise and Fall of an All-Girl Bookie Joint
Sudden Manhattan

TV seriály

2017 The Sinner (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
A Misunderstanding (S17E12)
2011 Closer (TV seriál)
Rodinná pouta (S07E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Znamení v tichu (S06E21)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Znovu doma (S03E12)
Mléko (S03E11)
Cesta (S03E09)
další epizody (6)
2009 Trust Me (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Soul Survivor (S05E01)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nic než stříbro (S04E08)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Obrazy (S01E02)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Kastovní systém (S02E10)
1996 Swift Justice (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
I.D. (S07E02)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace