foto

Burt Metcalfe

  • nar. 19.3.1935 (84 let)
    Saskatchewan, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Back to the Beanstalk (TV film)

TV seriály

1989 FM (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Jak jde čas (S11E15)
1982 M*A*S*H (TV seriál)
Divoký vtipálek (S11E04)
Zachyť to (S10E21)
Mše svatá (S10E14)
1981 M*A*S*H (TV seriál)
To byl den po Vánocích (S10E10)
Ó, to si tancujeme (S09E14)
Vážná věc (S09E13)
další epizody (4)
1980 M*A*S*H (TV seriál)
Válka pro všechny sezóny (S09E06)
Cena války (S08E24)
Vyčerpaná láhev (S08E16)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Bitva o kapitána (S08E13)
Pan a paní Kdo? (S08E09)
Párty (S07E26)
další epizody (4)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Naše nejlepší okamžiky 1 (S07E04)
Lil (S07E03)
Velitel Pierce (S07E01)
další epizody (4)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Kamarádi ve zbrani (2) (S06E14)
Kamarádi ve zbrani (1) (S06E13)
Tetovaný (S06E10)
další epizody (7)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Hawkeyho noční můra (S05E14)
Plukovníkův kůň (S05E12)
38 rovnoběžka (S04E20)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Zbraň (S04E14)
Drahá Peggy (S04E11)

Herecká filmografie

Filmy

1971 Diamanty jsou věčné
1961 The Canadians
1959 Don't Give Up the Ship
Slečna Škvrně
1958 The Space Children
1954 Mosty na Toko-Ri

TV seriály

1981 M*A*S*H (TV seriál)
To je showbyznis 2 (S10E02)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Párty (S07E26)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Tycoon (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Galaxy Being (S01E01)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Father of the Bride (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
1960 The Comedy Spot (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 Steve Canyon (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Meet Mr. McNutley (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2018 Viewer Direction Advised

Producentská filmografie

TV seriály

1979 M*A*S*H (TV seriál)
Párty (S07E26)
Ach ta láska (S07E25)
Noc u Rosie (S07E24)
další epizody (11)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá Sestro (S07E15)
Oko za oko, zub za zub (S07E14)
Bez plynu (S07E13)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1983 M*A*S*H (TV seriál)
Nashledanou, sbohem a amen (S11E16)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Párty (S07E26)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1993 Cutters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace