Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čím blíž je B.J.ovo výročí sňatku, tím je smutnější a ve větší depresi. Hawkeye mu chce pomoci a postará se o to, aby B.J.ova manželka natočila krátký film, kde je ona i jejich malá dcera. (TV Nova)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff... Charles (David Ogden) cituje sentenci: "A coward dies a thousand deaths a brave man dies but once " - (Zbabělec umírá tisíckrát, statečný jen jednou), a její autorství přikládá Shakespearovi, je však spojováno spíše s Caesarem. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co jsem v seriálech nikdy nepochopil, jsou měnící se reálie. Když odjel Radar, Peg s Erin ho čekali na letišti a Erin se ptala, jestli je tohle táta. A tady je Erin batole. Tyhle debilní změny jak se nám to hodí fakt nedávám. Jinak díl ok. ()

Zajímavosti (2)

  • V tomto díle chtějí potěšit B.J. Hunnicutta (Mike Farrell) tím, že jeho ženu Peg přemluví, ať mu pošle filmový pozdrav do Koreje. Jeho ženu zde hraje Catherine Bergstrom. Skutečná manželka Mika Farrella se jmenuje Judy Farrell a hraje v pěti dílech sestru Able. (sator)
  • Charles (David Ogden) cituje větu: „A coward dies a thousand deaths a brave man dies but once“ („Zbabělec umírá tisíckrát, statečný jen jednou“). Její autorství pak přikládá Williamu Shakespearovi, ale tento citát je spojováno spíše s Caesarem. (sator)

Reklama

Reklama