foto

Christina Moore

  • nar. 12.4.1973 (47 let)
    Palatine, Illinois, USA

Biografie

Christina Moore je americká herečka, ktorá sa narodila v Palatine, Illinois. O vystupovanie sa začala zaujímať ako mladé dievča, keď sa v kostole zapájala do spevov a realizácie rôznych programov. Počas štúdia na strednej škole cestovala s detským hudobno-divadelným súborom po celom Chicagu. Po absolvovaní Illinois Wesleyan University School of Theatre Arts sa presťahovala do Los Angeles, kde odštartovala svoju hereckú kariéru.

Christina Moore je najmä seriálová herečka, ale zahrala si aj vo filmoch NEKECAJ A PÁDLUJ (2004), HORÚCE STRELY V MEXIKU (2007) a BORN TO RACE (2011). Dňa 5. júla 2008 sa vydala za herca Johna Duceyho.

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lady Driver
Roped
2018 Dirt
Ride
Stuck
2017 Running Wild
Searching for Fortune
2016 The Wrong Side of Right
2012 Serial Dater
Sperm Donor
2011 Born to Race
2007 Delta fór
2005 Complete Guide to Guys
2004 Nekecej a pádluj!
2001 Walking Shadow (TV film)
1997 Sore Losers, The

TV seriály

2019 The Unicorn (TV seriál)
Breaking Up Is Hard to Do (E02)
2017 Drápy (TV seriál)
Šílenství (S01E05)
Tekoucí písek (S01E03)
Pohřeb (S01E02)
další epizody (4)
Marlon (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
2016 Mr. Student Body President (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Freckled Bananas and a Little Schwinn (S04E08)
2014 Bad Judge (TV seriál)
Jennifer Falls (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
April, Come She Will (S03E21)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Dalia Nicole Smith (S03E11)
2012 Poslední chlap (TV seriál)
Found Money (S01E24)
Castle na zabití (TV seriál)
Nechť vás provází štěstí (S05E06)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Dozvracet, jedeme dál (S05E05)
Znovu se sejdeme (S05E04)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Missed Connections (S06E11)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Man Up (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
For Better or Worse (S03E01)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Voníš jako večeře (S04E02)
Není tam (S04E01)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
No Exit (S02E10)
Picture Perfect (S02E09)
A Mother Knows (S02E08)
další epizody (8)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dokonalý zločin (S03E14)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Hello and Goodbye (S01E10)
Mother's Day (S01E09)
No Guts, No Glory (S01E08)
další epizody (10)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Ve víru školního plesu (S01E08)
Žít a zemřít v Hollywoodu (S01E07)
Nejisté vztahy (S01E06)
další epizody (7)
Unhitched (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Půda musí být vlhká (S05E13)
2007 Profesionálky (TV seriál)
The Wedding Bells (TV seriál)
2006 Will a Grace (TV seriál)
Kurz předporodní přípravy (S08E21)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Hot Properties (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
Unscripted (TV seriál)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Bydlení na kolečkách (S06E24)
Trápení mladého muže (S06E09)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
To my nebereme (S06E06)
Jsem volný (S06E05)
Dáni dohromady (S06E02)
další epizody (4)
2002 24 hodin (TV seriál)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (S01E22)
2001 Pasadena (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
Hyperion Bay (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Troje svatební šaty (S04E20)
1997 Fired Up (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zmizení (S07E04)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Tornádo (S11E01)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)

Dokumentární

2007 American Idol: Unauthorized

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2020 Lady Driver
Roped
2019 Bennett's War
2018 Dirt

Host

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)