foto

Hiroki Gotó

  • nar. 16.11.1985 (34 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 One Punch Man: Road to Hero
2014 Hózuki no reitecu
2013 Aura
Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
Sword Art Online: Extra Edition
2012 Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
Thermae Romae
2011 Hotarubi no mori e

TV seriály

2019 Vinland Saga (TV seriál)
2018 Darling in the Franxx (TV seriál)
Hózuki no reitecu (TV seriál)
Symfonie z jiného světa (TV seriál)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Cugumomo (TV seriál)
Hózuki no reitecu (TV seriál)
Zero kara hadžimeru mahó no šo (TV seriál)
Čarodějova nevěsta (TV seriál)
2016 D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Fune o amu (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
Punch Line (TV seriál)
2014 D-Frag! (TV seriál)
Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Hózuki no reitecu (TV seriál)
Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
Love Stage!! (TV seriál)
Mahó šódžo taisen (TV seriál)
Nandaka Velonica (TV seriál)
Noragami (TV seriál)
Ping Pong The Animation (TV seriál)
Sekai seifuku: Bōryaku no Zvezda (TV seriál)
Space☆Dandy (TV seriál)
2013 AKB0048 Next Stage (TV seriál)
Gaččaman Crowds (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Mini Van (TV seriál)
Photokano (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 2000% (TV seriál)
2012 Binbógami ga! (TV seriál)
Curitama (TV seriál)
Džinrui wa suitai šimašita (TV seriál)
Hajate no gotoku!: Can't Take My Eyes Off You (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
Oní-čan dakedo ai sae areba kankei nai jo ne! (TV seriál)
Shining Hearts: Šiawase no Pan (TV seriál)
2011 Double-J (TV seriál)
Honto ni atta! Reibai-sensei (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Nekogami jaojorozu (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Senkó no Night Raid (TV seriál)
Ókamikakuši (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky