foto

Ernesto Molinari

  • nar. 3.6.1901
    Calabria, Itálie
  • zem. 6.4.1991 (89 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Fletch
1979 Šampion
1976 Nedokončená novela
1974 Mladý Frankenstein
Zemětřesení
1970 Cheyennský klub
1968 Madigan
Pověste je výš
1967 Gunfight in Abilene
Krutá noc
Masakr na svatého Valentýna
The Fastest Guitar Alive
1966 The Ghost and Mr. Chicken
The Oscar
The Singing Nun
1965 Black Spurs
That Funny Feeling
Von Ryanův Expres
1964 Dolarová manželství
The Pleasure Seekers
Your Cheatin' Heart
1963 Gunfight at Comanche Creek
Čtyři z Texasu
1962 Convicts 4
Kouzlo norkové kožešiny
The Wild Westerners
Útěk ze Zahrainu
1961 Pirates of Tortuga
Stroj na líbánky
The George Raft Story
Twist Around the Clock
1960 Pay or Die
The Wizard of Baghdad
1959 Al Capone
The Flying Fontaines
1958 The Last Hurrah
1957 Mister Cory
Přítel Joey
Ten Thousand Bedrooms
The Brothers Rico
The Buckskin Lady
The Deadly Mantis
This Could Be the Night
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
The Werewolf
1955 A Bullet for Joey
To Hell and Back
1954 Lucky Me
1953 Příběh tří lásek
Thunder Bay
1952 When in Rome
1951 Quo Vadis
Riskuj všechno!
The Great Caruso
The People Against O'Hara
Up Front
1950 Abbott and Costello in the Foreign Legion
Black Hand
Gun Crazy
Mystery Street
The Toast of New Orleans
Under My Skin
What Happened to Jo Jo?
1949 Arson, Inc.
Everybody Does It
House of Strangers
Shockproof
Sword in the Desert
The Bribe
Trail of the Yukon
1948 B.F.'s Daughter
1947 Desperate
Mother Wore Tights
Trail of the Mounties
1946 Gentleman Joe Palooka
Nejlepší léta našeho života
1944 Can't Help Singing
1943 Hranice temnoty
Komu zvoní hrana
The Phantom
1939 Barricade
1938 Bukanýr
1937 Man of the People
Merry Go Round of 1938

TV seriály

1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)

Dokumentární

1976 CBS Salutes Lucy: The First 25 Years (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace