foto

Richard Lumsden

  • nar. 24.6.1965 (53 let)
    Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nejtemnější hodina
2014 Downhill
Srdce lehkosti
2012 City Slacker
Dovolenkáři
2009 Morris: A Life with Bells On
U Be Dead (TV film)
2008 Dis/Connected (TV film)
2005 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
2003 Evangelium podle Jana
2002 My Wrongs 8245-8249 and 117
Tichý pláč
2001 Attila (TV film)
2000 Hledám pronájem
1998 Hornblower - Rovná šance (TV film)
Mstitelé
1995 Rozum a cit

TV seriály

2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
2017 Doktor Martin (TV seriál)
Blade on the Feather (S08E07)
2016 Crazyhead (TV seriál)
A Very Trippy Horse (E01)
2014 Remember Me (TV seriál)
2013 All at Sea (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Sicilská obrana (S15E05)
2010 Summer in Transylvania (TV seriál)
2009 Life of Riley (TV seriál)
2006 Sugar Rush (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2005 Love Soup (TV seriál)
Sugar Rush (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2003 Hardware (TV seriál)
2002 All About Me (TV seriál)
Celeb (TV seriál)
House That Jack Built, The (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Nad tebe není (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1997 Chalk (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
Dangerfield (TV seriál)
Is It Legal? (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)

Dokumentární

2006 Body Image (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace