foto

Yasmeene Ball

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marrying Mr. Darcy (TV film)
2017 Zaprášená tajemství: Mrtvý na pláži (TV film)
2016 Monkey Up
Sofiin případ (TV film)
2014 The Tree That Saved Christmas (TV film)

TV seriály

2018 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 42: „Muž v černém“ (S03E07)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Pipes (S01E04)
Řada nešťastných příhod (TV seriál)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Grace (S01E12)
Pokoj 101 (S01E05)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Our Little World (S11E06)
Thin Lizzie (S11E05)
The Bad Seed (S11E03)
2014 Motiv (TV seriál)
Pro tebe zemřu (S02E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky