foto

Misha Collins

  • nar. 20.8.1974 (43 let)
    Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Misha Collins (narozen jako Misha Dmitri Tippens Krushnic) se narodil 20. srpna 1974 v Massachusetts, USA. Jeho matka se na vysoké škole vydala do Ruska a měla zde přítele Mishu, odtud pochází hercovo jméno. Misha chodil na Chicagskou univerzitu, kde studoval socionální politiku. Má bratra Sashu a hlavním poznávacícm znakem jsou výrazně modré oči.

Na svém hereckém kontě už má řadu zajímavých rolí. Za zmínku určitě patří seriál 24 HODIN a první série tohoto seriálu, ve které si Misha zahrál jednoho z hlavních záporáků, Alexise Drazena. Co se týče dalších seriálů, tak si například zahrál i v ČARODĚJKÁCH. Posledním seriálem, kde jsme mohli Mishu vidět, je americký seriál LOVCI DUCHŮ, kde hraje anděla Castiela. Na tuto roli se musel pečlivě připravovat a fanoušky jistě potěší, že se objeví i v dalších sériích tohoto úspěšného seriálu.

Ovšem seriály nejsou všechno. Misha se pomalu ale jistě začíná prosazovat i ve filmu. V roce 2006 byl natočen film s názvem BESTIE KARLA, kde si zahrál jednu z ústředních postav, Paula Bernarda. Na větší úspěchy na stříbrném plátně ještě čeká.

Kromě světa filmu se věnuje i jiným věcem. Jako je například psaní básniček. Několik jeho básní už bylo i publikováno. Angažoval se také v politice. Pracoval jako asistent v Bílém domě. Ale v roce 2002 odešel a začal se věnovat herectví. Od téhož roku je také šťasně ženatý s Victorií Vantoch.

Misha se angažuje v charitě, je spoluzakladatelem neziskové organizace The Random Acts. V rámci této organizace například několikrát odletěl s dobrovolníky na Haiti a pomáhal stavět nové domy.

Misha je také držitelem Guinessova rekordu za nějvětší organizovaný "lov" (GISHWHES) - hru, kde mají týmy z celého světa sbírat body za určité úkoly.

Iveta "McIvet" Žďárská

Herecká filmografie

Filmy

2010 Stonehenge apokalypsa (TV film)
2008 Grift, The
Jen přes její mrtvolu
2007 Reinventing the Wheelers (TV film)
2006 Bestie Karla
2004 Crux, The
2003 Finding Home
Moving Alan
2002 Par 6
1999 Narušení
Nespoutaná volnost

TV seriály

2017 Timeless (TV seriál)
Public Enemy No. 1 (S01E15)
Lovci duchů (TV seriál)
All Along the Watchtower (S12E23)
Who We Are (S12E22)
The Future (S12E19)
další epizody (7)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
LOTUS (S12E08)
Rock Never Dies (S12E07)
The Foundry (S12E03)
další epizody (13)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Our Little World (S11E06)
Baby (S11E04)
The Bad Seed (S11E03)
další epizody (13)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
The Things We Left Behind (S10E09)
Girls, Girls, Girls (S10E07)
Soul Survivor (S10E03)
další epizody (12)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Holy Terror (S09E09)
Heaven Can't Wait (S09E06)
I'm No Angel (S09E03)
další epizody (9)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Šlapka si tolik nevydělá (E14)
Lovci duchů (TV seriál)
Hunteri Heroici (S08E08)
A Little Slice of Kevin (S08E07)
Blood Brother (S08E05)
další epizody (7)
2011 Lovci duchů (TV seriál) - herec, a.z.
Shut Up, Dr. Phil (S07E05) - a.z.
Hello, Cruel World (S07E02)
Meet the New Boss (S07E01)
další epizody (11)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Caged Heat (S06E10)
Clap Your Hands If You Believe (S06E09)
Family Matters (S06E07)
další epizody (12)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Abandon All Hope (S05E10)
Changing Channels (S05E08)
I Believe the Children Are Our Future (S05E06)
další epizody (13)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Heaven and Hell (S04E10)
I Know What You Did Last Summer (S04E09)
It's the Great Pumpkin, Sam Winchester (S04E07)
další epizody (6)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (S01E23)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (S01E22)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (S01E17)
další epizody (7)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Legacy (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Lovci duchů (TV seriál)
Mother's Little Helper (S09E17)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(145)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace