foto

Ivory Ocean

  • nar. 7.6.1946
  • zem. 29.12.2011 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Leprechaun in the Hood
1999 Bad City Blues
1997 Lost Highway
1996 Cherokee Kid (TV film)
1995 Procházka v oblacích
Venus Rising
1994 Count On Me (TV film)
Maska
Válka sousedů (TV film)
1992 Big Girls Don't Cry... They Get Even
Líheň zločinu
Round Trip to Heaven
Spolužáci
1991 Bublifuk
Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (TV film)
Temný vítr
Without a Pass
1990 Over My Dead Body (TV film)
Play Murder for Me
1989 Konec snu (TV film)
Vězeň

TV seriály

1997 City Guys (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Sheedy Dealings (S05E07)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Great White Hope (S01E12)
Pohotovost (TV seriál)
Tyhle dny (S02E06)
Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Scofflaw (S06E13)
1994 Frasier (TV seriál)
Není všechno zlato, co se třpytí (S01E15)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Doktorka Quinnová (S01E01)
Key West (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1991 Davis Rules (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
New Attitude (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Lobocop (S02E11)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace