foto

Guy Boyd

  • nar. 15.4.1943 (77 let)
    Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Asi to ukončím
2019 The Report
2016 Jisté ženy
2014 Hon na lišku
While We're Young
2010 Příležitost dělá zloděje
2009 Poslední cesta (TV film)
2007 Blackbird
Divoši
2006 Walker Payne
2005 Doktor smrt
Domino One
Návrat
2002 Sting of the Black Scorpion
2001 Black Scorpion Returns
1999 Balloon Farm (TV film)
1998 Crossfire
1997 Retroactive
1996 Cries of Silence
Náhradní matka
Precious Blood, The (TV film)
Soul of the Game (TV film)
1995 Carnosaur 2
1994 Za zavřenými dveřmi
1993 Když láska zabíjí (TV film)
Love, Lies & Lullabies (TV film)
Mi Vida Loca
Vraždy černé vdovy (TV film)
1992 Oběti spravedlnosti (TV film)
Sestra v akci
Úderem půlnoci
1991 Smrtelný polibek
Temný vítr
1990 Blind Faith (TV film)
Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Formule život
Poslední z nejlepších
Psychopat ze San Francisca
1989 Little Sweetheart
1988 Odvrácená strana Slunce
War Party
What Price Victory (TV film)
1987 Home Fires (TV film)
Milenka (TV film)
Murder Ordained (TV film)
Země nikoho
1986 Child's Cry (TV film)
Firefighter (TV film)
Lucas
Příběh Mitche Snydera (TV film)
Thompsonův poslední útěk (TV film)
1985 Terč
Zubaté ostří
1984 Dobrodružství Ewoků (TV film)
Dvojník
Okamžik záblesku
Tank
1983 Blood Feud (TV film)
Chladné oči v plamenech
Streamers
1982 The Eyes of the Amaryllis
Your Place... or Mine (TV film)
1981 Duchařský příběh
Hrdost Jesseho Hallama (TV film)
Lístek do nebe
Only When I Laugh
1977 Between the Lines

TV seriály

2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
1995 (E01)
Paní ministryně (TV seriál)
Hail to the Chief (S06E01)
2018 Ostré předměty (TV seriál)
Milk (E08)
Blíž (E05)
Pach (E04)
další epizody (4)
Útěk z vězení v Dannemoře (TV seriál)
2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Lektor na roztrhání (S12E05)
2016 Mladý papež (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
2010 V odborné péči (TV seriál)
Adele - týden 6. (S03E24)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poslední pomazání (S07E21)
2007 Zastánci blahobytu (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Hostage (E13)
180.80 (E12)
2005 Zákon a pořádek (TV seriál)
Publish and Perish (S15E21)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Svědomí (S03E17)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Mother's Milk (S10E12)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
The Crackpots and These Women (S01E05)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Skok důvěry (S06E23)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajemství Gila Junction (S12E03)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Marnotratný syn (S02E16)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Doktorka Quinnová (S01E01)
Johnny Bago (TV seriál)
1990 The Outsiders (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Trick or Treat (S03E07)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Shadow Play / Grace Note (S01E23)
Miami Vice (TV seriál)
Forgive Us Our Debts (S03E11)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Call to Glory (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Elegy in Steele (S02E16)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Steele Framed (S02E05)
Hearts of Steele (S01E14)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Affirmative Action (S02E13)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Pochybnosti (S11E07)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Good Time Harry (TV seriál)
Here's Boomer (TV seriál)
Yeagers, The (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
CBS Library (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 Loose Change (TV seriál)
1977 Best of Families, The (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky