foto

Dwight McFee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Luba
2012 The Last Movie
2011 Down the Road Again
2009 Než řekneš ano (TV film)
2008 Céline (TV film)
2006 Rtěnka (TV film)
2005 Looking for Angelina
2004 Celesta ve městě (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
2002 Druhá řada (TV film)
Kouzlo obyčejného života (TV film)
RFK (TV film)
1999 Bláznivá runway
Jesse Ventura Story, The (TV film)
Sníh padá na cedry
Čtvrté patro
1998 Hledání
Muž dvou tváří (TV film)
Temné úmysly (TV film)
Vnitřní nepřítel (TV film)
1997 Andělé (TV film)
Convictions (TV film)
Výkřiky v temnotě (TV film)
1996 Profil vraha
V labyrintu smrti
1995 Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
Malí kriminálníci (TV film)
1994 Cowboy
Sleeping with Strangers
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Dospívání po americku
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
Tah jezdcem
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
Krvavá řeka (TV film)
Vánoce na Divison Street (TV film)
1990 Death of the Incredible Hulk, The (TV film)
Sky High (TV film)
1988 Noční můra v Bittercreeku (TV film)
Smrtící bumerang
1987 Malone
1986 Mania (TV film)
Oheň s ohněm
Spot Marks the X (TV film)
1985 Cesta Natty Gannové

TV seriály

2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Suckers (S02E05)
2014 Space Riders: Division Earth (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Nottingham 7 (S02E12)
2012 Guidestones (TV seriál)
2011 Kingová (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
There Are Rules (S01E12)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2006 Shakespeare Comedy Show, The (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1998 Krajní meze (TV seriál)
V zóně (S04E05)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
Super Dave's All Stars (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zevnitř (S02E13)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Poslední odpočinek Clydea Bruckmana (S03E04)
Neodolatelné (S02E13)
1994 Akta X (TV seriál)
Zelení mužíčkové (S02E01)
Tvary (S01E19)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Daltonova matka (S04E08)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Besieged: Part 2 (S02E03)
Besieged: Part 1 (S02E02)
Next Generation (S01E09)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Red Serge (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace