foto

Andrzej Mastalerz

  • nar. 27.10.1964 (55 let)
    Chorzów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bezkrólewie (TV film)
Zieja
2019 Inny świat (TV film)
Černý Mercedes
2018 7 citů
2017 Czuwaj
Reakcja łańcuchowa
Teatroteka: Porwać się na życie (TV film)
2016 Historia Roja
Smoleńsk
Štěstí světa
2015 Baby Bump
Excentrici
To, co chci
2013 128. Szczur
Był sobie dzieciak
2012 Dozvuky
Fawns
Nad życie
The Fourth Dimension
Štvanice
2011 Swieta krowa
V temnotě
2010 Ewa
Nie ten człowiek
2009 Ciemnego pokoju nie trzeba się bać
Nula
Zgorszenie publiczne
2008 Karamazovi
2007 Benek
Miłość w przejściu podziemnym (TV film)
Świadek koronny
2006 Co słonko widziało
Job, czyli ostatnia szara komórka
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Z odzysku
2004 Prodloužený víkend (TV film)
Svatba
2003 Přimhuř oči
Zerwany
2002 Den cvoka
Dodatek
Moje miasto (TV film)
2001 Angelus
2000 Ja jestem Jurek
Pierwszy milion
1998 Syzyfowe prace
1997 Odwiedź mnie we śnie
1993 Čas pro čarodějnice
1991 Das Heimweh des Walerjan Wróbel
Kroll
U řeky, která už není
1990 Evropa, Evropa
W środku Europy (TV film)
1989 Szklany dom (TV film)
Virtuti (TV film)

TV seriály

2020 Znaky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (8)
2018 Znaky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piłkarski pasjans (S20E05)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Stan zagrożenia (S13E10)
2014 Jak szaleć to szaleć! (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Okrutna prawda (S05E02)
2012 Paradoks (TV seriál)
Oaza spokoju (E09)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Zniewolenie (E10)
Ucieczka (E06)
Zdrada (E04)
další epizody (5)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
Złe dobrego końce (S03E27)
To nie jest kraj dla samotnych ludzi (S03E22)
Najstarszy zawód świata (S03E21)
další epizody (6)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Jaki ojciec taki syn? (S02E21)
Najlepsze perfumy są w najmniejszych flakonach (S02E20)
Ta kurtka jest wyrazem mojej indywidualności i wiary w wolność jednostki... (S02E11)
další epizody (10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zatrute wino (S03E14)
2009 Synowie (TV seriál)
Każdy ma romans (S02E09)
Bitwa o szal (S02E07)
Kto udaje księdza? (S02E06)
další epizody (6)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (5)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2005 Codzienna 2 m.3 (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2002 Szpital na perypetiach (TV seriál)
2000 Duża przerwa (TV seriál)

Dokumentární

2018 Niepodległość - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky