foto

Ella Thomas

  • nar. 15.8.1981 (37 let)
    Asmara, Eritrea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Queen of Hollywood Blvd
2016 Nina
Po
2015 Portrét lásky (TV film)
2009 Náhradníci
2008 Stiletto
2007 Stupnice strachu (TV film)
2006 All In
2005 Choker

TV seriály

2017 Me, Myself and I (TV seriál)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
2016 Mistresses (TV seriál)
Fight or Flight (S04E11)
Confrontations (S04E10)
The Root of All Evil (S04E09)
další epizody (8)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pomsta se odkládá (S07E17)
2015 Hráči (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dlouhé sbohem (S07E08)
2013 Já a robot (TV seriál)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Strategie ústupu (S03E13)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrada (S03E09)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zpětný náraz (S05E16)
2006 Misconceptions (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Dial M for Monica (S01E09)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace