foto

G. Michael Gray

  • nar. 31.12.1979 (39 let)
    Trail, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hollow in the Land
2012 Dawn Rider
Tajemný muž
2010 Agent bez jména
2005 Fantastická čtyřka
Vražda na Presidiu (TV film)
2002 K-9: Soukromý detektiv
Zabít je snadné
2001 Honička
2000 Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
Černý jezdec (TV film)

TV seriály

2016 When Calls the Heart (TV seriál)
Forever in My Heart (S03E06)
A Gentle Heart (S03E05)
2013 Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Úděl andělů (S04E11)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Příběh z trajektu (S05E07)
Smallville (TV seriál)
Přesvědčivost (S09E13)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Dream a Little Dream of Me (S03E10)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Uprchlíci (S05E12)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Extrémní agresor (S01E01)
Robson Arms (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Brother's Keeper (S01E03)
2002 Jeremiah (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace