foto

Judy Gold

  • nar. 15.11.1962 (57 let)
    Newark, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Náš italský manžel
2003 Gynecologists, The
2001 Prokletí žlutozeleného škorpióna
Zlatokopové na divoké řece (TV film)
2000 Sidesplitters: The Burt & Dick Story

TV seriály

2020 Bude líp (TV seriál)
Batceañera (S04E09)
Father's Day (S04E08)
2019 Přátelé z výšky (TV seriál)
Fireworks (S02E07)
2018 Murphy Brown (TV seriál)
Thanksgiving and Taking (S11E09)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
The Cost of a Free Buffet (S01E03)
Přátelé z výšky (TV seriál)
A Night of Surprises (S01E08)
2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Nightcap (TV seriál)
Search Party (TV seriál)
Difficult People (TV seriál)
Cedar Cove (S02E09)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy sleduje západ slunce! (S02E12)
Broad City (TV seriál)
Co-Op (S03E02)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Madonna/Whore (S04E05)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pot Luck (S05E01)
2014 Melissa a Joey (TV seriál)
Born to Run (S03E29)
Plus One (S03E21)
2013 2 $ocky (TV seriál)
A cronaty (S03E05)
Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
2011 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Město monster (S02E06)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Waste (S04E08)
Sex ve městě (TV seriál)
Bez obalu (S05E04)
2000 Ed (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Narcosis (S10E21)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
1991 Roseanne (TV seriál)
Valentine's Day (S03E17)
1990 Křídla (TV seriál)

Dokumentární

2020 Call Your Mother
2018 Nakrmte někdo Phila (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
Roseanne Show, The (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky