foto

Barbara Kottmeier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Falling for Vermont (TV film)
2014 Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 No Clue
Tajná záležitost (TV film)
2012 Love at the Thanksgiving Day Parade (TV film)
2011 Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2009 Opatrovnictví (TV film)
2006 Jako Mike 2
John Tucker musí zemřít
Super náhradník
2005 Plácek 2
2004 Adam & Evil

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Last Refuge (S01E12)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Halt & Catch Fire (S10E13)
2014 Motiv (TV seriál)
Nežijeme věčně (S02E10)
2010 Změna je život (TV seriál)
Music Faced (S02E05)
Hranice nemožného (TV seriál)
Mořský koník (S02E14)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Poslední vzdech (E13)
2008 jPod (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Studna přání (S04E08)
Láska je Láska (TV seriál)
Luxusní svatba (S05E02)
Smallville (TV seriál)
Otrava (S08E03)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Loď do neznáma (S03E06)
Hvězdná brána (TV seriál)
Dvoustá (S10E06)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky