foto

Claire Coffee

  • nar. 14.4.1980 (38 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Claire Coffee je americká herečka. Narodila se v roce 1980 dne 14. dubna v San Franciscu v Kalifornii. V mládí žila v Monterey v Kalifornii, kde navštěvovala univerzitu Santa Catalina. Absolvovala Northwestern University v Evanstonu v státě Illinois. Diváci jí mohli vidět v seriálech, jako jsou SBĚRATELÉ KOSTÍ, AGENTURA JASNO, KRIMINÁLKA LAS VEGAS, NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA. Hrála po boku Sarah Laiineové ve filmu NEBEZPEČNÉ HRA 3.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Competition
2016 Buddymoon
2013 Inventing Adam
2012 Mr. Christmas (TV film)
2009 Slečna zamilovaná
Ted Sampon: Househusband
2008 Wednesday Again
2006 13 Graves (TV film)
Death Row (TV film)
2005 McBride: To je vražda, madam (TV film)
Nebezpečné hry 3 (TV film)
2004 Just Hustle
Leave No Trace

TV seriály

2018 S.W.A.T. (TV seriál)
The Tiffany Experience (S02E08)
Never Again (S02E06)
2017 Kevin si počká (TV seriál)
Neighborhood Watch (S01E18)
Grimm (TV seriál)
Konec (S06E13)
Zerstörer přichází (S06E12)
Za zrcadlem (S06E11)
další epizody (11)
2016 Grimm (TV seriál)
Začátek konce 2/2 (S05E22)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
Zlá noc (S05E20)
další epizody (15)
2015 Grimm (TV seriál)
Noc Wesenů (S05E06)
Král krys (S05E05)
Souboj o krásnou pannu (S05E04)
další epizody (17)
2014 Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
Dálnice plná slz (S04E06)
Tři Luisoni (S04E05)
další epizody (19)
2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Kanálníci (S03E07)
Posedlý (S03E06)
další epizody (14)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
L'affaire Du Coeur (S02E05)
Viper (S02E02)
Grimm (TV seriál)
Season of the Hexenbiest (S02E12)
The Other Side (S02E08)
The Bottle Imp (S02E07)
další epizody (7)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Bachelor Party (S01E09)
The Bangover (S01E08)
Franklin vs. Bash (S01E07)
další epizody (5)
Grimm (TV seriál)
Danse Macabre (S01E05)
BeeWare (S01E03)
Bears Will Be Bears (S01E02)
další epizody (4)
2009 Liga snů (TV seriál)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrzlý na kost (S06E05)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Víkendoví bojovníci (S01E06)
My Boys (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena z letiště (S01E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Z kola ven (S04E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Rašomáma (S06E21)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Noční nestvůry (S02E21)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Life on Mars (S04E21)
Red Haven's On Fire (S04E17)
The California 47th (S04E16)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
Leap of Faith (TV seriál)
Random Years, The (TV seriál)
2001 Off Centre (TV seriál)
Utrpení ženatého muže (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace