foto

David Giuntoli

  • nar. 18.6.1980 (36 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

David Giuntoli se narodil 18. června 1980 v Milwakee, Wisconsin, ale vyrůstal v St. Louis, Missouri. Vystudoval St. Lous University High School v roce 1998 a v roce 2004 absolvoval s titulem bakaláře v oboru mezinárodního obchodu a financí na Indiana University Bloomington.

V roce 2007 se přestěhoval do Los Angeles, aby usiloval o hereckou kariéru. Postupně získával menší role v televizních seriálech. Zahrál si třeba ve VERONICA MARS, PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O., CHIRURGOVÉ, ODLOŽENÉ PŘÍPADY nebo BEZE STOPY. V roce 2008 získal trochu větší roli v seriálu PRIVILEGED.

Přes menší role v dalších seriálech jako PRIVATE PRACTICE, HOT IN CLEVELAND nebo LOVE BITES se dostal až k té jeho nejvýraznější. Na podzim roku 2011 dostal roli Nicka Burkhardta, detektiva s krví GRIMMa ve stejnojmenném seriálu.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Buddymoon
13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2012 Caroline and Jackie
2011 6 Month Rule
2010 Quinn-tuplets, The (TV film)
Turn the Beat Around (TV film)
2009 Rosnička
U.S. Attorney (TV film)
2008 V cíli čeká smrt (TV film)

TV seriály

2017 Grimm (TV seriál)
The End (S06E13)
Zerstörer Shrugged (S06E12)
Where the Wild Things Were (S06E11)
další epizody (13)
2016 Grimm (TV seriál)
Začátek konce 2/2 (S05E22)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
Zlá noc (S05E20)
další epizody (16)
2015 Grimm (TV seriál)
Noc Wesenů (S05E06)
Král krys (S05E05)
Souboj o krásnou pannu (S05E04)
další epizody (20)
2014 Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
O Grimmovi, který ukradl Vánoce (S04E07)
Dálnice plná slz (S04E06)
další epizody (22)
Grimm: Love Is in the Air (TV seriál)
2013 Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Kanálníci (S03E07)
Posedlý (S03E06)
další epizody (18)
Grimm: Meltdown (TV seriál)
2012 Grimm: Bad Hair Day (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Season of the Hexenbiest (S02E12)
To Protect and Serve Man (S02E11)
The Hour of Death (S02E10)
další epizody (27)
2011 Grimm (TV seriál)
Let Your Hair Down (S01E07)
The Three Bad Wolves (S01E06)
Danse Macabre (S01E05)
další epizody (7)
Láska bolí (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
1998 Real World/Road Rules Challenge (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Grimm (TV seriál)
Ach, kapitáne, můj kapitáne (S06E03)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(43)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace