foto

Pete Burris

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maine
Pašerák
Rampage Ničitelé
Trial by Fire
2015 Hrdina Max
Rezistence
2013 Vražda prezidenta Kennedyho (TV film)
Wish You Well
2008 Azyl
Lake City
2007 Invaze
2006 Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2000 Little Red
Záhada Blair Witch 2
1996 A Mother's Instinct (TV film)
1995 Dobrodružství Augusta Kinga
Mrtvý muž přichází

TV seriály

2018 One Dollar (TV seriál)
2017 Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
Greenleaf (TV seriál)
The Bear (S02E09)
Outcast (TV seriál)
Bad Penny (S02E01)
Outsiders (TV seriál)
Unbroken Chain (S02E13)
What Must Be Done (S02E12)
Stranger in a Strange Land (S02E10)
Underground (TV seriál)
Contraband (S02E01)
2016 Outcast (TV seriál)
This Little Light (S01E10)
Close to Home (S01E09)
What Lurks Within (S01E08)
další epizody (8)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter Eight: The Upside Down (S01E08)
Chapter Five: The Flea and the Acrobat (S01E05)
Chapter Three: Holly, Jolly (S01E03)
The Detour (TV seriál)
The Tank (S01E03)
Banshee (TV seriál)
Může být nevinný (S04E04)
2015 Powers (TV seriál)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Limbo (S02E08)
Working for the Clampdown (S02E07)
SETI (S02E01)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Travel (S02E07)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 29 (S03E03)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
1984 (S01E10)
The 214s (S01E08)
Giant (S01E07)
další epizody (6)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
2013 Banshee Origins (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Triumf zla (S01E03)
Rectify (TV seriál)
The Haves and the Have Nots (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Rukojmí (S02E03)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Á... é... í... (S03E02)
Army Wives (TV seriál)
Damaged (S07E12)
2012 Revoluce (TV seriál)
Žena na řetězu (S01E02)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
How a Resurrection Really Feels (S03E09)
2002 Taxík (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
2000 The Corner (TV seriál)
The Prosecutors: In Pursuit of Justice (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace