foto

Tim Rossovich

  • nar. 14.3.1946
    Palo Alto, California, USA
  • zem. 6.12.2018 (72 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Fists of Steel
1990 Secret Agent OO Soul
1988 Johnny, buď hodný
1985 Anděl se mstí
Stick
1984 Cloak & Dagger
1983 Podraz II
1982 Fake-Out
Noční směna
Trick or Treats
1981 Krásky
Krásné sny
1980 Psanci
The Ninth Configuration
1979 Goldie a boxer (TV film)
Žena v ringu

TV seriály

2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Setkání (S02E12)
1991 Drexell's Class (TV seriál)
Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Tvrdě na tělo (S06E11)
1988 Magnum (TV seriál)
Rozhodnutí, 2. část (S08E13)
Rozhodnutí, 1. část (S08E12)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Get a Job (S02E20)
MacGyver (TV seriál)
Přátelé (S02E20)
1986 Alf (TV seriál)
Předsevzetí (S01E09)
Kriminální příběhy (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Vězeň svědomí (S01E21)
Magnum (TV seriál)
I obraz mluví (S07E03)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Brothers (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Holub nese smrt (S01E06)
Mike Hammer (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Jezdci smrti (S03E03)
1983 A-Team (TV seriál)
Steel (S02E11)
West Coast Turnaround (S01E09)
Ace Crawford, Private Eye (TV seriál)
Automan (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Závěrečný verdikt (S01E10)
Matt Houston (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky