foto

Michael Charles Roman

  • nar. 4.10.1987 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Biz (TV film)
2012 We Made This Movie
2005 Pizza
2003 Hench at Home (TV film)
2000 Malý Nicky - Satan Junior
Rabín, kněz a krásná blondýna
1994 Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)

TV seriály

2020 Evil (TV seriál)
Room 320 (S01E11)
Grace a Frankie (TV seriál)
Změna (S06E13)
Překvapení (S06E07)
Přiznání (S06E05)
2019 Grace a Frankie (TV seriál)
Přechod (S05E04)
Asistence (S05E03)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Smrtící kolík (S04E10)
Nominace (S04E03)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Inkubátor (S03E02)
2016 Frequency (TV seriál)
The Near Far Problem (E03)
Signal and Noise (E02)
Grace a Frankie (TV seriál)
Zadní vrátka (S02E10)
Kotva (S02E08)
Kuře (S02E06)
2 $ocky (TV seriál)
A kachní známka (S06E08)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Pozvání (S01E09)
Suterén (TV seriál)
The Proposal - Part Two (S02E10)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt v záři reflektorů (S07E12)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Hybristofílie (S01E22)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2000 Normal, Ohio (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Kasino (S04E14)
1999 Becker (TV seriál)
Regarding Reggie (S01E22)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2013 Money for Nothing: Inside the Federal Reserve

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky