foto

Josh Cruze

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mucho Dinero
2016 Boonville Redemption
2013 Twiharder
2011 Freerunner
2009 Becoming Eduardo
2008 The Seekers
2006 Price to Pay
2004 Collateral
2002 Tequila Express
2001 Zmařená cesta (TV film)
1999 Hraniční čára (TV film)
Základna
1998 Papoušek Paulie
1997 Jen blázni spěchají
Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Supertajná zbraň
Two Voices (TV film)
1993 Hra naslepo (TV film)
1992 Narušitelé (TV film)
Zvířecí instinkty
1990 The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 Karen Carpenter Story, The (TV film)
Muž jako tank
1987 Narodil jsem se ve východním Los Angeles
V sebeobraně (TV film)
Zátah
1982 Rozparovač z New Yorku
The Clairvoyant

TV seriály

2018 Turnt (TV seriál)
2014 Matador (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
A Close Shave (E02)
Sequestered (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Nepřátelské území (S01E05)
Po právu (TV seriál)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk míří do Las Vegas (S03E14)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S03E22)
Day 3: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S03E21)
další epizody (5)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Delfská oblast (S02E26)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Kate Brasher (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Taina (TV seriál)
1999 Movie Stars (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Desperate Encounter (S06E13)
1995 Policie New York (TV seriál)
Boxer Rebellion (S02E19)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Till Death Do Us Part (S02E31)
1993 Bedna (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

Dokumentární

1987 Dear America: Letters Home from Vietnam (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky