foto

Joy Bryant

  • nar. 19.10.1976 (42 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

"Strávila som príjemné chvíle s Jessicou pri natáčaní filmu Honey, práca s deťmi, tancovanie a potĺkanie sa. To skutočne nevyzerá ako práca."

Joy Bryant sa narodila 19. októbra 1976 v skromnej časti Bronxu v New Yorku. Ako mladé dievča ju prihlásili do okresnej organizácie pre podporu talentu menšín A Better Chance. Joy bola obdarovaná nielen oslnivou krásou, ale aj múdrosťou a vďaka skvelým výsledkom na strednej škole dostala štipendium na Univerzite Yale. Hoci túto univerzitu spočiatku navštevovala, nedokončila ju. Bolo to zapríčinené tým, že ju objavil scout z Next Models Management a spravil z Joy modelku. Jej krása jej priniesla exkluzívne kontrakty so spoločnosťami Tommy Hilfiger a Victoria's Secret.

V pozícií herečky sa prvý krát objavuje v roku 2001 v muzikálovom filme CARMEN: A HIP HOPERA od Roberta Townsenda. Jej filmová kariéra pokračovala malou rolou v akčnej komédii s Eddiem Murphym a Robertom DeNirom SHOWTIME. Potom nasledovala veľká rola vo filme ANTWONE FISHER, v ktorom režisérsky debutoval Denzel Washington. Úloha v tomto filme jej priniesla veľkú popularitu a bola nominovaná v ankete Black Reel Awards ako najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe.

Nasledovaly úlohy vo filme HOW TO GET THE MAN'S FOOT OUTTA YOUR ASS a v romantickej dráme HONEY s Jessicou Alba. Následne sa začala objavovať v kvalitnejšie obsadzovaných filmoch ako THE SKELETON KEY s Kate Hudson, LONDON s Jessicou Biel a GET RICH OR DIE TRYIN' s rapovou hviezdou Curtisom Jacksonom a.k.a. 50 Cent. Po týchto filmoch ju kritika prijala ako veľmi všestrannú herečku. V roku 2008 sa objavila vo filme WELCOME HOME ROSCOE JENKINS, kde si zahrala arogantnú snúbenicu Martina Lawrenca.

V roku 2000 obsadila Joy 14. miesto v ankete '50 Most Beautiful People' podľa časopisu People. Táto 175 centimetrová žena vo voľnom čase rada nakupuje, hrá basketbal, číta a píše. Jej matka ju mala v pätnástich rokoch.

Daniel "erapo" Scepka

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Advocate (TV film)
2014 Ohledně minulé noci
2012 Naboř a ujeď
2009 Virtuality (TV film)
2008 Vítej doma
2007 Lovci stínů
2006 Bobby
2005 Klíč
London
Rhythm City Volume One: Caught Up
Zbohatni nebo chcípni
2004 Divoká posedlost
Spider-Man 2
Ztracený ráj
2003 Baadasssss!
Honey
2002 Kite
Příběh Antwona Fishera
Showtime
2001 Carmen: hip-hopera (TV film)

TV seriály

2018 Hráči (TV seriál)
There's No Place Like Home, Baby (S04E09)
The Devil You Know (S04E08)
Doink (S04E05)
další epizody (6)
2017 Girls (TV seriál)
Hostage Situation (S06E02)
2016 Good Girls Revolt (TV seriál)
The Newser (E10)
Dateline (E09)
Exposé (E08)
další epizody (9)
Vražedné Miami (TV seriál)
Wuberit a Rosewoodovy ženy (S01E21)
Náhlá smrt a tajemství (S01E19)
Hedvábí a ticho (S01E17)
další epizody (7)
2015 Good Girls Revolt (TV seriál)
Pilot (E01)
Famílie (TV seriál)
May God Bless and Keep You Always (S06E13)
We Made It Through the Night (S06E12)
Let's Go Home (S06E11)
další epizody (4)
2014 Famílie (TV seriál)
Lean In (S06E09)
Aaron Brownstein Must Be Stopped (S06E08)
These Are the Times We Live In (S06E07)
další epizody (21)
2013 Famílie (TV seriál)
All That's Left Is the Hugging (S05E10)
Election Day (S05E09)
The Ring (S05E08)
další epizody (14)
2012 Famílie (TV seriál)
What to My Wondering Eyes (S04E11)
Trouble in Candyland (S04E10)
You Can't Always Get What You Want (S04E09)
další epizody (18)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Sky High (E04)
Keep on Truckin' (E03)
Famílie (TV seriál)
Missing (S03E11)
Mr. Honesty (S03E10)
Sore Loser (S03E09)
další epizody (23)
2010 Famílie (TV seriál)
Happy Thanksgiving (S02E10)
Put Yourself Out There (S02E09)
If This Boat Is a Rockin' (S02E08)
další epizody (23)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Hra s ohněm (S05E11)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Nejistota (S10E11)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Makemba (S10E10)
Ztracená (S10E09)

Dokumentární

2006 A Portrait of an Artist: The Making of 'Get Rich or Die Tryin'

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 Rachel Zoe Project, The (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace