foto

Derick Alexander

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Workout Room
2015 Stockholm, Pennsylvania
2007 Božský Evan
2006 Dreamgirls
2000 Trosečník
1992 Mrazivá vášeň

TV seriály

2017 Ray Donovan (TV seriál)
Bob the Builder (S05E10)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Undercover (S02E01)
2010 Famílie (TV seriál)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Medium (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Odpuštění (S01E10)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
House Rules (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace