foto

Steve Talley

  • nar. 12.8.1981 (36 let)
    Indianapolis, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Steve "Stevie" Talley se narodil 12.8.1981 v Indianopolis v americkém státě Indiana. Jeho nejznámější role jsou charizmatický Dwight Stifler ze slavné rodiny ve filmech PRCI, PRCI, PRCIČKY: NAHÁ MÍLE a PRCI, PRCI, PRCIČKY: SPOLEK BETA, a Bryce v televizním seriálu KALIFORNSKÉ LÉTO. Objevil se i v několika hudebních klipech, včetně Since U Been Gone od Kelly Clarkson. Je velkým fanouškem amerického spisovatele a novináře Hunter S. Thompsona a na vnitřní straně pravého bicepsu má proto vytetované logo Gonzo, sevřenou pěst. Roku 2001 se oženil s Lindsay Talley, se kterou má dceru Juliu pojmenovanou podle stejnojmenné písničky od Beatles.

Pradlík

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chuck Hank and the San Diego Twins
Love on the Vines (TV film)
2014 Damaged Goods (TV film)
2013 Keep Calm and Karey On (TV film)
2012 Odložený případ
2011 Za tabulí (TV film)
2010 Accidental Death of Joey by Sue, The
First Dates
Jelly
2009 Hole in One
One Way to Valhalla
Sexy party 3: Prvák
2007 Prci, prci, prcičky: Spolek Beta
2006 Pokojný bojovník
Prci, prci, prcičky: Nahá míle

TV seriály

2016 The Great Indoors (TV seriál)
2015 Hindsight (TV seriál)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (5)
Prolhané krásky (TV seriál) - herec, a.z.
A Dark Ali (S05E10) - a.z.
March of Crimes (S05E09)
Scream for Me (S05E08)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Kočičí kolébka (S04E03)
2012 Friend Me (TV seriál)
I Just Want My Pants Back (TV seriál)
Stevie TV (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Pod povrchem (S03E10)
Blázen (S03E07)
2011 Láska bolí (TV seriál)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Prostřední muž (S06E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bokovka (S07E20)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Ruská ruleta (S01E03)
2005 Dvojčata (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace