foto

Eva Jelínková

  • nar. 3.11.1945 (72 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tři dny (studentský film)
2010 Alma (TV film)
2002 Koločava (divadelní záznam)
1999 Chatař (TV film)
Dvojrole
Les (divadelní záznam)
1994 Prosté krutosti (TV film)
1993 Zázračné dítě (TV film)
1992 Osvětová přednáška v Suché Vrbici (TV film)
1991 Pravda visí na vlásku (TV film)
Svlékání kůže (TV film)
1989 Jízda králů (TV film)
Papírový most (TV film)
1985 O princezně, která nesměla na slunce (TV film)
1984 Kočár pro princeznu (TV film)
1981 Most k naději (TV film)
1979 Ohrožené město (TV film)
1973 Hodný strýček Imre (TV film)
1970 Byly noci májové (TV film)
1967 Já truchlivý bůh (TV film)

TV seriály

2014 Vinaři (TV seriál)
Zápisník (S01E05)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Komparsista (S06E07)
2005 Ulice (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Táta (S02E07)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
Pekelný stroj (E02)
1996 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Krutá daň omylu (E11)
1986 Velké sedlo (TV seriál)
Útěk (E01)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1980 Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)

Dokumentární

1995 Já hraju srdcem (TV film) - vyp.
1991 Případ Salieri (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace