foto

Rocco Sisto

  • nar. 8.12.1953 (64 let)
    Bari, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sideways Light, The
2011 Pták z nebes
2008 Vraždy podle abecedy
2006 Spectropia
2003 Undermind
2001 Nebezpečné dluhy (TV film)
The American Astronaut
2000 Frekvence
In the Weeds
Machiavelli Rises
Praktikantka
1998 Illuminata
1997 Dráždivé intriky
Krycí jméno Donnie Brasco
1996 Likvidátor
1993 Carlitova cesta
1992 Lék pro Lorenza
Navždy a daleko
Nevinná krev
1988 Ich und Er
1987 Červená Karkulka
1986 Doživotí (TV film)
1985 Po zavírací době
1984 Scream for Help
1979 Kristus se zastavil v Eboli

TV seriály

2018 Černá listina (TV seriál)
The Cook (No. 56) (S05E12)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zpověď (S07E09)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Starý časy (S06E15)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Domácí válka (S06E08)
Maltezský kříž (S06E04)
2005 Alias (TV seriál)
Pan Sloane a jeho klon (S04E16)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Soukromé vášně (S04E16)
2002 JAG (TV seriál)
Zabiják (S08E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hitman (S13E06)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastný syn (S03E03)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jen se tak trochu napít (S01E07)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Faccia a Faccia (S08E15)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Cradle to Grave (S02E18)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Sarek (S03E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace