foto

Barbara Sukowa

  • nar. 2.2.1950 (68 let)
    Brémy, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My Art
Před ranními červánky
2015 Die abhandene Welt
El cielo es azul
2014 Salomea's Nose
2012 Hannah Arendt
2011 Nacht ohne Morgen
2009 Veronika se rozhodla zemřít
Vize - Život Hildegardy z Bingenu
2008 Die Entdeckung der Currywurst
2005 Romance a cigarety
2004 Beischlaf auf Befehl (TV film)
Die andere Frau (TV film)
2003 Hierankl
2001 Třináct rozhovorů o tomtéž
2000 Urbania
1999 Cradle Will Rock
Star! Star!
Třetí zázrak
Záhada jedné dámy (TV film)
1998 Ztracené duše (TV film)
1997 Im Namen der Unschuld (TV film)
Vraždy po internetu
1995 Johnny Mnemonic
1993 Colpo di coda (TV film)
M. Butterfly
1991 Evropa
Homo Faber
1990 L'Africana
1987 Sicilián
Verliebten, Die
1986 Rosa Luxemburg
1984 Baumeister Solness (TV film)
1983 Rovník
Un dimanche de flic
1982 Die Jäger
1981 Lola
Olověná doba
1980 Tatort - Der gelbe Unterrock (TV film)
1978 Heinrich Heine (TV film)
1977 Frauen in New York (TV film)

TV seriály

2017 12 opic (TV seriál)
Witness (S03E10)
Thief (S03E09)
Masks (S03E08)
další epizody (10)
2016 12 opic (TV seriál)
Otec (S02E10)
Hyena (S02E09)
Ukolébavka (S02E08)
další epizody (10)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Svědek (S01E11)
další epizody (13)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1974 Hauptsache, die Kohlen stimmen (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)

Dokumentární

2015 Fassbinder - a.z.
1998 The Port of Last Resort
1991 Triers element (TV film) - a.z.

TV pořady

2013 Deutscher Filmpreis 2013 (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace