foto

Hans-Michael Rehberg

  • nar. 2.4.1938
    Fürstenwalde, Preußen, Německá říše
  • zem. 7.11.2017 (79 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
2016 Geography of the Heart
Prvotní štěstí
2014 Temné údolí
2013 Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
Zurück ins Leben (TV film)
2012 Leg ihn um!
Zeď
2011 Der Wettbewerb (TV film)
Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
Můj nejlepší nepřítel
2010 Die Spätzünder (TV film)
Goethe!
Kennedys Hirn (TV film)
Rosannas Tochter (TV film)
Transfer
2009 Am Seil (TV film)
Lulu a Jimi
Můj Džin z lahve a já (TV film)
Německo '09
Phantomanie
Zabíjení je má práce, lásko
2008 Daniel Käfer - Die Schattenuhr (TV film)
Místo činu: Mnichov - Pokusní králíčci (TV film)
Todsünde (TV film)
2007 Das zweite Leben (TV film)
Gipfelsturm (TV film)
2006 Keiler, Der (TV film)
Mozart - Ich hätte München Ehre gemacht (TV film)
2005 Apollonia (TV film)
In einem anderen Leben (TV film)
2004 (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
Sehnsucht (TV film)
2003 Africká láska (TV film)
Die Frau des Architekten (TV film)
Hamlet_X
Himmel, Polt und Hölle (TV film)
Im Namen des Herrn (TV film)
MA 2412 - Die Staatsdiener
Mein Name ist Bach
Polterabend (TV film)
2002 Gebirtig
Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
2001 Blumen für Polt (TV film)
2000 Die Einsamkeit der Krokodile
Jedermann (TV film)
Polt muss weinen (TV film)
Zärtliche Sterne (TV film)
1999 Mann steht auf, Ein (TV film)
Schandfleck, Der (TV film)
Tödliche Schatten (TV film)
1998 Das Frankfurter Kreuz (TV film)
Das Miststück (TV film)
Der Campus
Geliebte Gegner (TV film)
Opernball (TV film)
Vorübergehend verstorben (TV film)
Ärzte: Hoffnung für Julia (TV film)
1996 Das Tödliche Auge (TV film)
Der Mörder und die Hure (TV film)
Peanuts - Die Bank zahlt alles
Po nás potopa (TV film)
1995 Der Totmacher
1994 Komisařka Rosa Roth - Na lásku a na smrt (TV film)
1993 Der Fall Lucona
Domenica. Alle kommen, keiner war da
Engel ohne Flügel
Im Himmel hört Dich niemand weinen
Schindlerův seznam
1992 Ivanov (TV film)
Männer vom K3 - Auf Sand gebaut, Die (TV film)
Verflixte Leidenschaft (TV film)
1991 Liebe auf den ersten Blick
Tetované srdce
1990 Der Tod zu Basel (TV film)
Gavre Princip - Himmel unter Steinen
Geheimnis des gelben Geparden, Das (TV film)
Landläufiger Tod (TV film)
Marleneken (TV film)
Vlak do Petrohradu (TV film)
Zweite Leben, Das (TV film)
1989 Der Geschichtenerzähler
Frau Berta Garlan (TV film)
Georg Elser - Einer aus Deutschland
Schweinegeld
1988 Europa und der zweite Apfel (TV film)
1987 Reichshauptstadt privat (TV film)
Schmutz (TV film)
1986 Rosa Luxemburg
Stammheim - Baader-Meinhof vor Gericht
1985 Útok současnosti na ostatní čas
1984 Baumeister Solness (TV film)
Der Havarist
Donauwalzer (TV film)
Kaltes Fieber
1983 Eisenhans
1981 Richter, Der (TV film)
1980 Kam až oko dohlédne
Tag an dem Elvis nach Bremerhaven kam, Der
1978 Geist der Mirabelle. Geschichten von Bollerup, Der (TV film)
Heinrich Heine (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Die Konsequenz
1976 Waffen für Amerika (TV film)
1974 Fliegen und Stürzen - Porträt der Melitta Schiller-Stauffenberg (TV film)
Supermarket
1973 Marie (TV film)
1971 Pedell, Der (TV film)
1967 Paradies auf Erden (TV film)
1963 Ein Musterknabe (TV film)
1958 Wie es euch gefällt (TV film)
1945 Šiva a šibeniční kvítek

TV seriály

2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Schnee (S01E02)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Země zločinu (TV seriál)
Štýrská krev (E02)
Otec Braun (TV seriál)
Poslední případ (E22)
Správná dvojka (TV seriál)
Alte Wunden (E57)
2012 Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
Peněz se nenasytí (E20)
2010 Otec Braun (TV seriál)
Sněhurka a konec trpaslíků (E19)
Jedovatá medúza (E18)
Symbol štěstí (E17)
2009 Otec Braun (TV seriál)
Vrah přichází (E16)
Rudá Róza (E15)
2008 Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
Rabínovy zahrady (E13)
2007 Otec Braun (TV seriál)
Vražda v ženském klášteře (E12)
Ztracené dědictví (E11)
Boží znamení (E10)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Nikomu ani slovo (E09)
Tři rakve a jedno dítě (E08)
Neviditelný důkaz (E07)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Fünf Sterne (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Zkáza rodu (E06)
2004 Otec Braun (TV seriál)
Začarovaný případ (E03)
2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Kostra v dunách (E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Der Solist (TV seriál)
Niemandsland (E02)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Boomtown Berlin (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1981 Věznice parmská (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
1970 11 Uhr 20 (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Dokumentární

2016 Aus dem Nichts
2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)
2009 Der Mann aus der Pfalz (TV film)
Vom Reich zur Republik - Der Staat ist für die Menschen da (TV film)
2001 Mannovi - román století (TV film)
2000 Deutschlandspiel (TV film)
1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)

Divadelní záznam

1968 Der Unbesonnene (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky