foto

Michael Patrick Denis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Just for the Summer (TV film)
Poison Pen Pal (TV film)
2019 Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead (TV film)
The Chronicle Mysteries: Vines That Bind (TV film)
2018 Darrow & Darrow 3 (TV film)
2017 Falling for Vermont (TV film)
2015 The Unauthorized Melrose Place Story (TV film)
2014 Godzilla
Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (TV film)
Noc v muzeu: Tajemství hrobky
2013 Bei jing yu shang xi ya tu
Singularity Principle
2011 Last Chance Casting (TV film)
2006 Killer Pickton

TV seriály

2019 The Twilight Zone (TV seriál)
The Wunderkind (S01E05)
Zabijáci Wu (TV seriál)
Údolí rozkvětu (TV seriál)
Válka prohlížečů začíná (E02)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 56: „Tajemství temného domu“ (S03E21)
Kapitola 49: „Ohni, se mnou pojď“ (S03E14)
2018 Van Helsing (TV seriál)
Čerstvé úponky (S03E01)
2017 Imposters (TV seriál)
Is a Shark Good or Bad? (S01E05)
Útěk z vězení (TV seriál)
Za očima (S05E09)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Donner (S01E08)
Tlukot srdcí (TV seriál)
2015 iZombie (TV seriál)
Patriot Brains (S01E09)
Cedar Cove (TV seriál)
Hello Again (S03E01)
Motiv (TV seriál)
Obrat osudu (S03E08)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #21: Leave Childishness to the Children (S01E05)
Cedar Cove (TV seriál)
Letting Go: Part 1 (S02E01)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Arctic Air (TV seriál)
Ts'inada (S02E13)
Blood Is Thicker Than Water (S02E11)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Ripple of Hope (S02E08)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Na druhé straně 1 (S02E22)
2008 Smallville (TV seriál)
Pravda (S07E15)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Loď duchů (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky