foto

Václav Vondráček

  • nar. 1964
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Americké dopisy (TV film)
2013 Chvilková slabost (TV film)
Slečna Flintová (TV film)
2012 Aplaus (TV film)
2010 Bludičky (TV film)
2009 Zasaženi bleskem (TV film)
2008 Ztracený princ (TV film)
2007 Tři srdce (TV film)
2005 Psí kus (TV film)
Rajónové blues (TV film)
2004 Hodný chlapec (TV film)
2003 Malvína (TV film)
P.F. 77 (TV film)
Pátek čtrnáctého (TV film)
Tajemný svícen (TV film)
2002 Počkej, až zhasnu (TV film)
Z rodinného alba (TV film)
2001 Deník šílené manželky (TV film)
Zlatá princezna (TV film)
1998 Postel
1994 Andělské oči
1993 Hloupá Augustina
Perfektní manžel
1991 Requiem pro panenku
Vyžilý Boudník
1990 Nemocný bílý slon
Pražákům, těm je hej
1989 Bizon
Zvířata ve městě
Čas sluhů

TV seriály

2017 Přístav (TV seriál)
Doba trpaslíků (S04E13)
Milovaná zatuchlina (S04E11)
Dítě s pomlčkou (S04E09)
další epizody (11)
2016 Přístav (TV seriál)
Utopenec (S03E16)
Rybolap (S03E15)
Špičkové ženy (S03E14)
další epizody (46)
2015 Přístav (TV seriál)
Mobilofilové (S01E28)
Dost bylo švestek (S01E27)
Líbej mě (S01E26)
další epizody (28)
2011 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Vilma Cibulková (E01)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Bohatá úroda (E02)
Dům u moře (E01)
Škola Na Výsluní (TV seriál)
Konec školy (E13)
Výlet (E12)
Křupky Danda (E11)
další epizody (13)
2005 Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak kostky byly vrženy (S03E14)
Jak jsme se všichni drbali (S03E13)
Jak jsem málem přišel o život (S03E12)
další epizody (14)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Čas grundlí (S01E10)
2000 Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)
Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
1999 Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)

Dokumentární

2016 Legenda Studio Ypsilon (TV seriál)
Nově v pohybu (E09)
Další nové cesty (E08)
V několika rovinách a různých časech (E07)
další epizody (9)
2014 Husí kůže - Zimomriavky (TV film)
2012 Sbohem Československo (TV seriál)
Jak to všechno dopadlo a co bude dál (E12)
Jak jsme hráli spolu a proti sobě (E09)
2009 Krátká dlouhá cesta
Z jižních Čech až na konec světa (TV film)
2002 Proměny (ne)vkusu (TV film)
1991 Originální pražský synkopický orchestr (TV film)

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace