foto

Arthur Darbinyan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Arthur Darbinyan známý lépe pod přezdívkou D'rbo je známý oblíbený herec, který účinkuje především v hollywoodských velkofilmech a seriálech z produkce amerických televizních stanic jakou je kupříkladu HBO.

Arthur Darbinyan účinkoval ve filmech již od roku 1991, kdy se objevil v Anitzvatznere, kde hrál sám sebe, tudíž hraní neměl pravda nijak příliš těžké. Pravdou bylo, že role nebyla míněna ani nijak vážně a herec se opravdu nepouštěl do vratkých vod filmového průmyslu.

Vážně to začal brát až těsně před koncem dvacátého století a to konkrétně roku 1999, kdy si zahrál v komediálně romantickém snímku od režiséra Michaela Lembecka, True Love, kde ztvárnil roli taxikáře.

Velké obrátky začal nabírat v roce 2005, kdy byl obsazen do známého seriálu Tráva z produkce televizní stanice světového formátu HBO. Zde na sebe dokázal natolik upozornit, že o dva roky později dostal jednu ze svých nejznámějších rolí v komediálním akčním filmu z prostředí agentů Dostaňte agenta Smarta, kde si zahrál po boku slavného Steva Carella, známého z americké verze seriálu Kancl.

Dnes se věnuje Arthur převážně hraní v hollywoodských filmech. Možné je ho zahlédnout například ve snímcích s marvelovskou super hrdinskou tématikou jako Avengers či X-Men.

Pavel "P. J. D." Dovhanič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kingova pomsta
2015 Vorogayt
2014 Earth to Echo
2012 Avengers
My Uncle Rafael
Son of an Afghan Farmer, The
2011 X-Men: První třída
2008 Dostaňte agenta Smarta
2000 Last Producer, The
Night All Day
1999 True Love (TV film)

TV seriály

2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Městečko Independence (E03)
2016 Bosch (TV seriál)
Follow the Money (S02E08)
Gone (S02E05)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Černé mapy a pokoje v motelu (S02E07)
Všechno k zemi (S02E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nábor (S07E09)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Pohřešovaná policistka (S03E10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Ježíš nás spasí (S07E01)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
2006 Tráva (TV seriál)
Pittsburgh (S02E12)
Ano. Jako rajče (S02E11)
Sousedství paní Botwinové (S02E05)
další epizody (4)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
2001 Alias (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

TV pořady

2004 The Apprentice (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace