foto

Deanna Russo

  • nar. 17.10.1979 (38 let)
    New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Deanna se narodila 17.10.1979 v New Jersey. První roli si zahrála v sedmi letech a pokračovala v působení na jevišti než se přestěhovala na Floridu, aby navštěvovala Rollins College, kde nakonec absolvovala v oboru psychologie.

Ihned po absolvování Rollins College se přestěhovala do Las Angeles a začala se naplno věnovat herectví. Objevila se v seriálech CSI, CSI: NEW YORK, ČARODĚJKY, JAK SEM POZNAL VAŠI MATKU a NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA. V poslední době se objevila v GOSSIP GIRL a WHITE COLLAR ale mnohem častěji získává uznání za práci na KNIGHT RIDER a THE YOUNG AND THE RESTLESS.

mark65

Herecká filmografie

Filmy

2018 Day Six
2017 The Ice Cream Truck
2016 Jimmy Vestvood: Amerikan Hero
2015 The Dramatics: A Comedy
2014 Worst Friends
Žhavá láska II.
2012 Terapie strachu (TV film)
2008 Knight Rider - legenda se vrací (TV film)
Zbloudilé duše (TV film)
2007 Věřící
2006 Odpočívadlo
2001 Virgins

TV seriály

2017 Powerless (TV seriál)
I'ma Friend You (E06)
Cold Season (E05)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
2014 Satisfaction (TV seriál)
Uh, Hey Dude (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
House Hunting (S04E12)
Pack It Up, Pack It In (S04E05)
The Panic Womb (S04E04)
další epizody (6)
2013 Red Shirts (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
další epizody (8)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
2010 Super drbna (TV seriál)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
2009 Super drbna (TV seriál)
Další potíže s dědečkem (S03E08)
Jak na Basse (S03E07)
Dan a hvězda (S03E04)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Malí kluci (S03E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Věc důvěry (S05E05)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Ukradený domov (S02E22)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nesnesitelná (S05E14)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Sté narozeniny (S05E12)
2000 Noah Knows Best (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace