foto

Michael Cerveris

  • nar. 6.11.1960 (58 let)
    Bethesda, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ant-Man a Wasp
2016 Detours
2014 Leaving Circadia
2013 Muž z oceli
2010 Meskada
Země kůlů
2009 Něco na těch mužích je
Upírův pomocník
2006 Broadway Under the Stars (TV film)
2004 Temptation
2001 Mexičan
1998 Lulu na mostě
1992 A Woman, Her Men, and Her Futon
1991 Ocel a krajky
1990 Strangers
1988 Detektiv Janek: Dvojí odhalení (TV film)

TV seriály

2018 Mozaika (TV seriál)
Meet Olivia Lake (E01)
2017 The Tick (TV seriál)
Rising (E06)
Fear of Flying (E05)
Party Crashers (E04)
další epizody (5)
Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: Queen Takes Knight (S04E11)
A Dark Knight: Things That Go Boom (S04E10)
A Dark Knight: Let Them Eat Pie (S04E09)
další epizody (5)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Skrytí příjemci (S06E17)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
Message Discipline (S06E07)
Dear God (S06E03)
další epizody (9)
2013 Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdor osudu (S05E13)
Svoboda (S05E12)
Chlapec musí žít (S05E11)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Anomálie XB-6783746 (S05E10)
Nový řád 2 (S04E22)
Povídka o lásce (S04E15)
další epizody (5)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Rozsudek (S01E05)
Hranice nemožného (TV seriál)
Osamění (S04E03)
Ani tady, ani tam (S04E01)
Den, kdy jsme zemřeli (S03E22)
další epizody (5)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Marionetta (S03E09)
Hnědá Betty (S02E20)
Peter (S02E16)
další epizody (4)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Srpen (S02E08)
Tříštivý (S02E03)
Nový den ve starém městě (S02E01)
další epizody (13)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Bezpečnostní schránky (S01E10)
Krajina vzpomínek (S01E09)
Rovnice (S01E08)
další epizody (10)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hlubina (S07E05)
2005 Character Studies (TV seriál)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Škrtič (S01E23)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Detektiv v sukních (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2016 Starring Austin Pendleton
2010 Sondheim! The Birthday Concert (koncert)
2009 Mr. Prince (TV film)
1993 Who's Tommy, the Amazing Journey, The

TV pořady

2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace