foto

Chuck Cirino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2021 Psycho a Go-Go
2019 CobraGator
2018 A Doggone Adventure
Mimesis Nosferatu
2017 A Doggone Hollywood
Nessie & Me
2016 A Doggone Christmas
Běženky a kapři (TV film)
Cine Basura: La película
2015 Relentless Justice
2014 Space Ninja: The Animated Movie
2013 Night Claws
2012 Lizard Man
2011 Busty Coeds vs. Lusty Cheerleaders (TV film)
Lady Chatterly's Ghost (TV film)
Pavouci útočí
Sexy Wives Sindrome (TV film)
2010 Krokodýl vs. aligátor (TV film)
2009 Dire Wolf
Lost in the Woods
2008 Konec světa
Mořská bestie (TV film)
2007 Ohnivý had (TV film)
Požírač kostí (TV film)
2006 Cry of the Winged Serpent (TV film)
Povstání strojů (TV film)
2005 Ohnivé nebe (TV film)
Varan vs. Kobra (TV film)
Žádostivé spojení
2003 Bare Wench Project: Uncensored
2001 Půlnoční pomsta
1999 Sorceress II: The Temptress
1998 Mom, Can I Keep Her?
1997 Bikini Hoe-Down
Malá čarodějka
1995 Svůdkyně
1994 Body Chemistry III: Point of Seduction
Inner Sanctum II
Munchie Strikes Back
Ostrov amazonek
Posedlost noci
Skřítci
1993 Andělské oči
Hříchy vášně
Čarodějnická akademie
1992 Astrální faktor - Znovu předvolba 976
Munchie
Zlý večerníček
1991 Inner Sanctum
Teenage Exorcist
Štěstí vojáka
1990 Alienator
Channeler, The
Gypsy Angels
Lovec strachu
Muž zvaný Sarge
Sorority House Massacre II
Souboj se smrtí
The Haunting of Morella
Šéf mafie
1989 Návrat muže z bažin
Transylvania Twist
Vampír z Beverly Hills
W.B., Blue and the Bean
1988 Death House
Neznámý smrtonoš
Not of This Earth
1987 Big Bad Mama II
Deathstalker II – Duel Titánů
Terror Squad
1986 Obchoďák smrti

TV seriály

2007 The Lair (TV seriál)
1992 Amazing Live Sea-Monkeys, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Baberellas
2000 Bare Wench Project, The
1992 Munchie

TV seriály

2007 Elevator (TV seriál)

Dokumentární

2019 Direct to Video: Straight to Video Horror of the 90s

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2003 Baberellas
1999 Jay Jay the Jet Plane
1995 Shadoevision (TV film)

TV seriály

1998 Mr. Potato Head Show, The (TV seriál)
1992 Amazing Live Sea-Monkeys, The (TV seriál)

TV pořady

2003 Weird TV (TV pořad)
1994 Weird TV (TV pořad)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2016 Back to the Mall

Host

TV pořady

2003 Weird TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky