Reklama

Reklama

Deathstalker II – Duel Titánů

  • Česko Deathstalker II - Souboj Titánů (více)

Volné pokračování příběhů legendárního hrdiny Deathstalkera o boji s útlakem a kouzly. Deathstalker v tomto příběhu společně s mladou krásnou dívkou osvobodí říši od čaroděje a upírky, kteří říši ovládají. Dvojrole upírky a přítelkyně Deathstalkera dává filmu zajímavý nádech. Ve filmu nechybí ani špetka humoru a pobavení. Konečný boj čarodějů a Deathstalkera vás opět uvede do dobrodružství starověku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Vampireman 

všechny recenze uživatele

- Jmenuji se Eva. - A já Deathstalker! Od začátku naprosto navážno sranda s ještě hulvátštějším Deathstalkerem, vysmívající se i prvnímu dílu, který zároveň vykrádá o celé scény (něco jako v Tureckých válkách). Scénář tenhle film rámuje do sekce pravé jihoamerické telenovely (intrikaření ve stylu "ty štětko, čórhlasmi palác!") a českej dabing tomu dodává korunu. Samozřejmě nechybí big and muddy-wet boobs a pořádná píchačka. Nejkouzelnější je ale hudební motiv, který jeden pidižvík přeinterpretuje na jakousi loutnu nezapomenutelným perform-skillem. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Actually, má to své kouzlo. Ne jako nechtěná parodie, ale jako dosti zábavný zástupce velmi nepočetných žánrovek. Levný, ale zábavný (krev a full frontaly included). Ne, první Conan to není, ale než jeho pokračování bych si tohle dal znovu s mnohem větší chutí. Plus, herec hrající tu Deathstalkera je vážně hodně velký sympaťák, mnohem lepší než guma v prvním díle. 7/10 ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento film je rovnako tupý a lacný ( pravdepodobne ešte lacnejší - používa totiž aj zábery z prvej časti ) ako predchádzajúci film, len nemá to béčkové kúzlo, ktoré prvého DEATHSTALKERA obklopovalo. Film je jednoducho nevydarený. Škoda, lebo občas sa vo filme objaví svetlý moment. Zvyšok je fraška. A netušil som, že v hlbokom stredoveku, v lacných zapadnutých krčmách pili zo sklenených pivových pohárov ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor! Tady už se dokonce i vtipkovalo a bojovalo v ringu! Co to teda je? Parodie? Stalker zašel po prvním díle asi na plastiku, že to je uplně jinej levnej herec. Princezna co je posedlá jeho ptákem, pak nějaký rádoby fantasy stuffs jakože nějaký monstra nebo co to tam v pozadí se kymácelo, lesy, meče, šerezáda a opakující se sloka z hudby celej ten zasranej film. ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Opravdu parádní fantasy šrot, u kterého se kvalitou a dobrým vkusem nezatížená mysl může skvěle pobavit. ---Ministerstvo přízemnosti varuje: Přemýšlení může poškodit váš estetický (to zní zatraceně vznešeně) prožitek!--- Oproti prvnímu dílu je to ještě praštěnější, amatérštější a prostě celkově blbější. A ocenit musím také skvělou (nebo taky úplně debilní) syntezátorovou hudbu. Holt zlatý osumdesátky. Zlatej brak. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Pôvodný scenár sa niesol v oveľa vážnejšom duchu. (beso74)
  • Nemŕtvych mŕtvych z cintorína hrali obyvatelia blízkeho mestečka. (beso74)
  • John Terlesky (Deathstalker) a Toni Naples (Sultana) sa pri svojom šermiarskom súboji zaobišli bez dablérov. (beso74)

Reklama

Reklama