foto

Damon D'Oliveira

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Chilly Beach: The World Is Hot Enough
2004 Jeden den v New Yorku
2002 Bollywood / Hollywood
2001 Navždy svoji (TV film)
Stát se hvězdou
Walter a Henry (TV film)
Úplné odhalení
1999 Angel in a Cage
The Five Senses
1998 Dvojchyba
1997 Uncut
Učitelka snědla můj domácí úkol
1996 Odejít jako vrah
Přelud
1995 Jungleground
1994 Exotica
Porota
Zpět v akci
1990 Deep Sleep
1988 Číslo 5 žije 2

TV seriály

2008 Hranice (TV seriál)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
Show Me Yours (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Chilly Beach (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Rage (E18)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Skin (E13)
Shatterer (E02)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Power Stone (TV seriál)
Tom and Vicky (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Destruction (S01E21)
Through the Looking Glass (S01E19)
The Scarecrow Returns (S01E11)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Donkey Kong Country (TV seriál)
The Adventures of Sam & Max: Freelance Police (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
Nancy Drew (TV seriál)
Sailor Moon (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)
1994 Monster Force (TV seriál)
Průvodní jevy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Gift of the Wheelman (S01E11)
TekWar (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Rupert (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky