foto

Nitin Ganatra

  • nar. 21.2.1967 (52 let)
    Keňa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Eaten by Lions
2012 O krávě, která málem propásla Vánoce
2009 Mad Sad & Bad
2008 Shifty
2007 Lovci stínů
The Grey Man (TV film)
Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2006 Papdits, The (TV film)
Syn draka (TV film)
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
Země slepých
2005 Karlík a továrna na čokoládu
Královna koření
Piccadilly Jim
Říkejte mi Kubrick
2004 England Expects (TV film)
Moje velká indická svatba
2003 Indian Dream (TV film)
Second Generation (TV film)
2002 Já a paní Jonesová (TV film)
Pure
Střelci
2001 Love Doctor, The
Ohnivé inferno
Sladká pomsta (TV film)
Stag
1999 Extremely Dangerous (TV film)
1998 Guru in Seven
1996 Tajnosti a lži
1990 Opravdově, šíleně, hluboce

TV seriály

2007 Haló, tady Bombaj (TV seriál)
2005 Jane Hall (TV seriál)
Meet the Magoons (TV seriál)
Twisted Tales (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
Grease Monkeys (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Porota (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Theatreland (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace