foto

Vincent Franklin

  • nar. 3.11.1966 (52 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Umělec Adolf (TV film)
2014 Mr. Turner
That Day We Sang (TV film)
2013 This House (divadelní záznam)
2009 Jasná hvězda
No Holds Bard (TV film)
2007 Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley (TV film)
2006 Iluzionista
Svatby jako řemen
2005 Panenská královna (TV film)
2004 A Line in the Sand (TV film)
Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Čtvrtek dvanáctého (TV film)
2002 Agent bez minulosti
2001 Z pekla
1999 Páté přes deváté
1997 Woodlanders, The

TV seriály

2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Are you still talking? (E08)
Why've you brought that? (E07)
Do ladies do that? (E06)
další epizody (8)
2018 Bodyguard (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Decline and Fall (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Doktor Martin (TV seriál)
Všechny moje strasti (S08E08)
Veslařská píseň (S08E07)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Banana (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Cucumber (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Seven: Jonathan Strange & Mr Norrell (E07)
Chapter Six: The Black Tower (E06)
Chapter Five: Arabella (E05)
další epizody (7)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
The Wrong Mans (S01E01)
2011 Twenty Twelve (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Osuš si slzy (S05E02)
2010 Grandma's House (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Educating Creature (S02E04)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Snáze čelit zlu, které známe (S04E01)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
Never Better (TV seriál)
2007 Oliver Twist (TV seriál)
Pět dní (TV seriál)
Day Seventy Nine (S01E05)
Day Thirty Three (S01E04)
Day Three (S01E02)
další epizody (4)
The Life and Times of Vivienne Vyle (TV seriál)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Gold Mine (S02E01)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Kdo je Bodmin? (S01E01)
Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2002 Wild West (TV seriál)
2001 Kancl (TV seriál)
Training (S01E04)
Nekonečný svět (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1996 Sharman (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace