Reklama

Reklama

Téměř dvacet let po děsivých událostech z Pulsu 2 chodí mrtví, kteří do našeho světa pronikli elektronickými přístroji, stále ještě po zemi. Z Justine, vychované lidskými uprchlíky v odlehlém kempu bez techniky, je už sedmnáctiletá dívka a sní si o světě, jehož se museli vzdát. Když ji opuštěný laptop spojí s tajemným volajícím, dá v sázku vše, jen aby viděla cokoliv ze zakázaného města. Vrátil se do něj život? Puls 3, děsivější než jeho předchůdci, je intenzivním a šokujícím zakončením celé trilogie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Naši predkovia vedeli s mŕtvymi nažívať v mieri. To už, zdá sa, neplatí... Z toho počítača šla skutočná hrôza. A potom zase naozajstné kúzlo. Opäť opojná moc technológie. Keď dlho pozeráš do priepasti, začne priepasť pozerať do teba. Veľmi tiesnivá atmosféra, a potom to zvláštne prevracanie strán a nešťastne uponáhľaný záver. Ako deň predtým u dvojky rozcítený a dojatý, deň nato znepokojený a donútený rozmýšľať. ( PS: Technické nedostatky badateľné už aj pre mňa, atmosféra v poriadku, bohužiaľ logika zlyháva na celej čiare. Prečo vlastne mŕtvi už nevysávajú živých, ale niektorých predsa, to sa divák vôbec nedozvie. Hm, možno na hranici smrti funguje logika inakšie. Osobne mi uniklo aj to, vďaka čomu sa pulzujúci Adam vlastne znovu zhmotnil, a potom, vo výbuchu, zase naopak.) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Začátek......konce.......... Posouváme se o sedm let dopředu. Justin je již sedmnáct let a žije v relativním bezpečí uprchlického tábora. Sedm let ji do hlavy cpou, jak jsou telefony a tablety nebezpečné a jak zničily život na Zemi. Stejně tomu nevěří, bere svůj tablet a odchází z tábora, aby našla jakéhosi Adama, který žije ve městě. Už jen tento čin je nepochopitelný, ale ve finále má svůj důvod. CITÁT - Žádné světlo není........ Příběh je smysluplnější než dvojka. PS - Na konci závěrečných titulků je ještě malý dovětek. ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Ukončenie trilógie je dosť smutné. Príbeh pokračuje pár rokov po skončení druhého filmu. Za mňa najslabší scenár a veľmi zlá voľba hercov. Herci sa snažia hrať svoje úlohy čo najlepšie ale bohužiaľ poriadne tu nie je čo hrať. Koniec bol akože happy end, ktorý sa mi vôbec nepáči. Film odporúčam len ľuďom, ktorý videli predchádzajúci film a zaujíma ich dokončenie príbehu. Ak film neuvidíte nič sa nedeje. Celkové hodnotenie za mňa je 30%. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Joel Soisson po dvojke neprestal pulzovať a natočil ďalší viblejo film. Nadviazal na predchádzajúce nevydarené pulzy a vybral si k tomu ochotníčku menom Brittany Renee Finamore, ktorá mu určite zaplatila, aby mohla v tomto zúfalstve účinkovať. Príbeh je tentoraz jednoduchší a priamočiarejší ako u dvojky, demencia však na tej istej úrovni a na natáčanie si Joel zrejme požičal z úspor invalidného dôchodcu. Podľa výsledku mu po skončení natáčania muselo ostať aspoň na dva balíky marlboriek a tak mohol rozfajčiť celú filmársku partiu v počte tak maximálne päť ľudí a jeden pes. Doporučujem len divákom, ktorí pretrpeli predchádzajúce dve časti. Jeden a štvrť hviezdy za odvahu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já přílišné zatahování digitálních technologií do vlastního života moc rád nemám, ale ta úvodní scéna se mi docela líbila, představa, že bych takhle mohl navázat virtuální vztah s nějakou sličnou Asiatkou je velmi lahodná.... Kdysi jsem tuším viděl jedničku. Čekal jsem horror (ne nějak zvlášť dobrý), místo toho jsem však dostal takřka až pateticky hrdinské postapokalyptické fantasy s dost otřesnými duchy. No, byly doby, kdy mě postapa bavily, ovšem kladl bych důraz na slovo byly... Tohle je lehce předvídatelné, suché, nudné, sterilní a plné laciných lekaček, jak jen současné americké mainstreamové horrory umí být. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama