foto

Sonja Sohn

  • nar. 1964
    Newport News, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 High Flying Bird
2016 Domain
2015 The Missing Girl
2008 Let's Dance 2
2003 Killing Zone, The
2002 G
2001 Parfém
2000 Drsnej Shaft
1999 Chci tě poznat
Počítání mrtvých
1998 Bronx County (TV film)
Slam
1996 Work

TV seriály

2019 The Godfather of Harlem (TV seriál)
Rent Strike Blues (E09)
Star Trek: Discovery (TV seriál) - herec, a.z.
Such Sweet Sorrow (S02E13)
Through the Valley of Shadows (S02E12) - a.z.
Perpetual Infinity (S02E11)
další epizody (4)
2018 The Chi (TV seriál)
Penetrate a Fraud (S01E06)
Quaking Grass (S01E04)
Ghosts (S01E03)
další epizody (5)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Reputace (S01E05)
Shut Eye (TV seriál)
Wheel of Fortune (S01E09)
Two of Swords (S01E07)
Judgment (S01E06)
další epizody (5)
2015 The Originals (TV seriál)
Exquisite Corpse (S02E17)
Gonna Set Your Flag on Fire (S02E10)
2014 The Originals (TV seriál)
The Map of Moments (S02E09)
Chasing the Devil's Tail (S02E07)
Wheel Inside the Wheel (S02E06)
další epizody (6)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
Outside The Bubble (S05E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Americká tragédie (S15E03)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Strategie (S02E20)
Jako virus - 2. část (S02E19)
Jako virus - 1. část (S02E18)
další epizody (9)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Game Change (S06E18)
You Can Run (S06E17)
Best Laid Plans (S06E15)
další epizody (5)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Nadešel tvůj čas (S02E10)
Kurz anatomie (S02E09)
Láska bolí (S02E08)
další epizody (18)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Ahoj (S01E14)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Rozbouřené vody II (S03E17)
Rozbouřené vody I (S03E16)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Nedokončené záležitosti (S03E09)
Věříte na kouzla? (S03E07)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Konec světa (S05E07)
V 8:03 hodin ráno (S04E14)
Výpadek proudu (S04E13)
další epizody (4)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Navěky modrá (S04E10)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (12)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (12)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (10)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Hon (S01E11)
Cena (S01E10)
další epizody (12)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Baltimore se bouří

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)