Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stamets a vědecký tým se snaží zabránit tomu, aby anomálie zabila někoho dalšího. (SkyShowtime)

Recenze (7)

Hopeman odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo tady už pro mě seriál končí....některé postavy se pomalu nedají vystát a se Startrekem to má málo společné....teď jsem se díval na "Lost in space" a i když moc nemusím fagani ve filmech a seriálech, přišlo mi to 10x zábavnější než tento hovězí Startrash....a upřímně odvolávám to co jsem myslel na začátku seriálu.....tohle je jako když Vám někdo příjde najebanej ke hrobu.... vysere se tam, ani si tu prdel nevytře natáhne gatě a de dál! Pak si prohlídne tu ruku , kde má ještě ukazováček a prostředník od hoven, zvedne ji a zvolá BéLéMé...Féminé...duhovka......    a fakt si myslí že je to cajk.........ale to Fakt není! .....RIP...ST......... - PS: nechtěl jsem to ani dokoukat, myslel jsem že to po 20´ vzdám, ale chtěl jsem bejt objektivní. ....PPS: co se týče postav nejlepší byly asi Lorca,přeoperovanej klingon, sem tam císařovna a trochu málo Book....a bez FX by to byl absolutní Shit! ...... To už je lepší vzít prkýnko.. nasypat na něj kari nebo kurkumu a jebat se s ním do čela ......kdo nevěří může zkusit! ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je fakt neskutečný, jak tento seriál může vyprávět příběh, který je fakt "o ničem". Snažím se dávat pozor, přeju si, aby mě to bavilo, ale každá věta v tomto seriálu mě štve, je nezajímavá a je opravdu o ničem. Je to jako byste se na 55 minut zavřeli někam s psychiatrem a probírali své problémy od A do Z. Přesně takto se chovají postavy Star Treku... Tenhle seriál je hrozně velkým šlápnutím vedle. Svatá první řada. ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

sledovanie tohto cuda je uz akoby za trest. dej nula bodov, pribeh nula bodov, posolstvo nula bodov. telenovela o emocnych vylevoch nesympatickych postav, ktorych osudy a pozadie divaka absolutne nezaujimaju. ako som uz inde pisal, aj diverzitne obsadenie moze mat svoje caro v pripade, ze postavy nie su napisane prijebane a dialogy medzi nimi bud trapne blabotanie alebo unavne emocne vylevy. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama