foto

Laurent Capelluto

  • nar. 16.3.1971 (49 let)
    Kinshasa, Kongo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César du cinéma

Herecká filmografie

Filmy

2020 Garçon chiffon
2019 La Lutte des classes
Pravda
2016 Faut pas lui dire
2015 Jsem tu pro vás
Jsem voják
Tsunami
2014 Aféra Clearstream
Je te survivrai
2013 Chvíle setkání
Grand garçon
La Vie domestique
2012 Je me suis fait tout petit
Láska
Operation Libertad
Trois mondes
Ve spěchu
2011 Elle ne pleure pas, elle chante
Fils unique
Když půlnoc dovolí
Pád do noci
2010 Nic k proclení
Simon Werner a disparu...
2009 Hors cadre
La Grande Vie
OSS 117: Ztracen v Riu
Pan Nikdo
Pour un fils
2008 Vánoční příběh
2007 Coquelicots
2005 Couleur des mots, La
2004 Trop jeune pour moi? (TV film)
Un film avec une très bonne histoire
Zabij mě s citem
2003 Adorable femme des neiges, L' (TV film)
La vie comme elle va (TV film)
Le Tango des Rashevski
1999 Amazones, Les

TV seriály

2020 Za stínem noci (TV seriál)
Sylvie (E01)
2019 Zone Blanche (TV seriál)
Stín a kořist (S02E08)
Jako pes (S02E07)
Útočiště (S02E06)
další epizody (8)
2017 Zone Blanche (TV seriál)
Konec je teprve začátek (S01E08)
Tajemství za oknem (S01E07)
Temní hrdinové (S01E06)
další epizody (8)
2015 Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Mme Costa (S02E05)
další epizody (7)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Les Rebelles du 17 juin 1940 (E01)
2007 Melting Pot Café (TV seriál)
La Fête nationale (S01E06)
L'Or de Léopold (S01E05)
La Fin des avions bleu et blanc (S01E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky