foto

James Lipton

  • nar. 19.9.1926 (92 let)
    Detroit, Michigan, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bolt - pes pro každý případ
Igor
1953 Big Break, The

TV seriály

2013 Arrested Development (TV seriál)
The B. Team (S04E04)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
Down Time (S01E18)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Dobrý otec Homer (S22E12)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Spies Reminiscent of Us (S08E03)
2006 Joey (TV seriál)
Joey a herecké studio (S02E20)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Prison Break-In (S03E07)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Missing Kitty (S01E18)
Altar Egos (S01E16)
Staff Infection (S01E15)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Záletník Apu (S13E19)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Da Ali G Show (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2012 Plimpton! Starring George Plimpton as Himself

Host

TV pořady

2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1994 Inside the Actors Studio (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace