foto

Jonathan Glassner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Lovci lebek (TV seriál)
Queen of Hearts (S01E05)
V utajení (TV seriál)
Uberlin (S02E12)
2010 Nikita (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
In the Light (S01E05)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Mateřské břímně (S04E17)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Sex, lži a silikon (S05E04)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Zemřeš jen jednou (S04E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Chůva (S06E10)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Mozaika (S02E14)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Skóre (S04E12)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kamelot (S02E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Trojitá vražda (S04E05)
Konec hry (S03E18)
Bonnie a Clyde (S03E13)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
V hadím hnízdě (S02E01)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Tantalova muka (S01E10)
Krajní meze (TV seriál)
Tábor (S03E07)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Zmizení (S02E21)
Zkouška ohněm (S02E09)
1991 Street Justice (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Falling Skies (TV seriál)
Hatchlings (S05E03)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Přepadení (S02E16)
Krvavý úplněk (S02E13)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Velký bratr (S02E08)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Odstíny šedi (S03E18)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Rozloučení navždy (S03E10)
Jiný náhled (S03E06)
Seth (S03E02)
další epizody (5)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
Tok'rové 2 (S02E12)
Tok'rové 1 (S02E11)
Správce (S02E04)
další epizody (4)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Hathor (S01E13)
Mezi světlem a tmou (S01E04)
Krajní meze (TV seriál)
Evoluce (S03E12)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Zevnitř (S02E13)
Duch nad hmotou (S02E05)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Valerie 23 (S01E02)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1999 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Jiný náhled (S03E06) - povídka
Otázka paměti (S02E22) - povídka
1998 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Správce (S02E04) - povídka
1997 Krajní meze (TV seriál) - povídka
Zvláštní vydání (S03E18) - povídka

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace